Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Producent Timbaland povlači se iz glazbene industrije!
Slavni producent i pjevač Timbaland razočaran je svojim (ne)uspjehom za kojeg krivi svoju nedosljednost

Producent Timbaland povlači se iz glazbene industrije!

PIŠE: Katarina Hrgović

Znali smo da nešto nije u redu već onda kada je hvalio Miley Cyrus zbog njezinog "pjevačkog talenta". U posljednjem intervjuu hvaljeni američki producent Timbaland šokirao je publiku kada je objavio da se povlači iz glazbenih voda. Ovo također objašnjava zašto je na svom trećem solo albumu "Shock Value II" umjesto vlastitih i isključivo rap pjesama uvrstio više pop glazbe, poput kolaboracija sa Justinom Timberlakeom, Katy Perry i Miley Cyrus.
 
"S hip hopom sam završio davnih dana. Kada moje generacije više nije bilo na hip hop sceni, otišao sam i ja, pa je tamo sada ostao samo Jay-Z. Ima još prihvatljivih glazbenika koji se furaju na ono na što se moja generacija nekoć furala, poput Lil Waynea ili Kanyea Westa. Nakon svog posljednjeg albuma stvari su mi mnogo jasnije. Napravio sam istraživanje. Znam da 75 posto ljudi koji kupuju moj album su žene koje vole Timbalanda i koje prate svaku epizodu "Kućanica" ili "Seksa i grada", Europljanke koje često posjećuju barove. To mi govori da strukturu mojih obožavatelja čine žene iz svih mogućih kultura. To nisu oni koji vole hip hop, to su oni koji vole sve osim hip hopa", rekao je Timbaland. 
 
 

Unatoč lošim kritikama najnovijeg albuma, Timbaland tvrdi kako više neće dopustiti da ga to deprimira. "Ako ovaj album ponovi tek pola uspjeha prošlog albuma, gotov sam. Neću više prolaziti kroz taj stres, mislit ću na svoje obožavatelje i dat ću im ga besplatno", zaključio je Timbaland. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala