Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Steven Seagal napravio reality o policijskom poslu
Glumac i policajac župe Jefferson u Louisiani pokazao je kako se u odori policajca bori protiv pravog kriminala

Steven Seagal napravio reality o policijskom poslu

Ono što zasigurno niste znali jest da je dobro nam znani holivudski glumac Steven Seagal u stvarnom životu i povremeni policajac. Da, tako je! Steven je zamjenik šerifa u župi Jefferson u Louisiani, a za svoj policijski posao ne prima plaću. Iako se sve to čini kao velika šala, Seagal svoj posao shvaća vrlo ozbiljno. "Uhitio sam na stotine ljudi. Ja sam pravi, aktivni policijski službenik koji je položio zakletvu", rekao je glumac. Pardon, policajac.

Ovaj posao dobio je tako što je jednom izrazio želju za upoznavanjem šerifa Harryja Leeja, sina kineskih useljenika koji je do svoje smrti 2007. godine, odnosno više od 27 godina služio kao čuvar zakona u Louisiani. Nakon što je tamošnjim policajcima prilikom tog dugoočekivanog susreta pokazao svoje umijeće pucanja vatrenim oružjem, impresionirani Harry Lee mu je ponudio posao kojeg je Seagal objeručke prihvatio. 

 
 
A kako bi spojio ugodno s korisnim, ili u ovom slučaju jedan svoj posao s drugim, Seagal je snimio 13 epizoda reality showa "Steven Seagal: Lawman" u sklopu kojeg su ga kamere pratile na policijskim zadacima.

"Svatko ima mnogo različitih lica i naličja kao ljudsko biće. Moj modus operandi u ovom trenutku je, ja želim biti dobar čovjek, želim ići vani i učiniti da ljudi vole policiju, pomoći svojoj zajednici i biti ljubazan prema svakome. Ali ako šećer ne upali, imamo mi i druge načine koji su uspješni", rekao je glumac. 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala