Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hloverka poručuje: Ja sam kraljica televizijskih ekrana!
"Nitko nije kao ja, meni vjeruje tri milijuna građana! Bit ću kraljica i kad budem brala masline!", tvrdi Hlo

Hloverka poručuje: Ja sam kraljica televizijskih ekrana!

Programsko vijeće HRT-a na današnjoj je sjednici raspravljalo o svemu onome što se na javnoj televiziji događa posljednjih nekoliko tjedana, od zaključka rasprave o poslovnom izvješću za 2008. godinu, emisiji Dossier.hr, smjeni Ane Jelinić, nedavnim prosvjedima novinara i još mnogočemu.

Prozvana urednica informativnog programa, Hloverka Novak Srzić, na istoj je sjednici imala bijesne i egocentrične ispade, a prisutne je zabavljala izjavama u kojima je sebe opetovano nazivala kraljicom televizijskih ekrana. "Kraljica sam TV-ekrana, nitko nije kao ja, slobodno to napišite. Bit ću kraljica i kad budem brala masline, za razliku od onih s flasterima", vikala je Hlo, dok se kasnije pravdala da je sve to rekla samo u šali. 

 
Hloverka se morala očitovati o smjeni Ane Jelinić koju je, podsjetimo, nogirala nakon što je ova razradila temu o sprezi vlasti i organiziranog kriminala. "Ja se moram pravdati zašto sam reagirala na govor mržnje i klevete! Ta zamjena teza je za mene neprihvatljiva i možete o mojoj smjeni raspravljati odmah danas!", poručila je šefica Informativnog programa. 
 
"Istraživanje pokazuje da mi 65 posto gledatelja vjeruje. Budući da se dvije godine nisam pojavljivala na ekranu, kao i da sam tada izložena neviđenoj negativnoj medijskoj kampanji, zadovoljna sam rezultatima. Od 4,5 milijuna građana, tri milijuna mi vjeruje. Ispušta se i podatak iz istraživanja koji pokazuje da sam najpoznatija televizijska osoba", ustrajala je Hlo u svom, ako ga smijemo tako nazvati, verbalnom proljevu. 
 
 
Bilo kako bilo, čini se da se nazire smjena Ravnateljstva HRT-a, od Vanje Sutlića preko Blage Markote pa možebitno sve do samoprozvane kraljice ekrana, Hloverke Novak Srzić. Znači li to da će javna televizija uskoro ugledati neke svoje bolje dane, bez neopravdanih smjena i ušutkavanja novinara, još se ne zna. Ostaje nam samo nadati se u bolje sutra.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    nerona nerona @ 24.11.2009. 17:06
    Mjenjaju se i smjenjuju, ko' donji veš, a program koma, otrcano-demodirane serije nebi pojeo pas s maslom......
  • #1
    0 0
    mala_maja mala_maja @ 24.11.2009. 13:35

    ajme meni kraljica! =)))))  stvarno je pukla ženska. i to da joj 3 milijuna ljudi vjeruje malo sutra odakle je ona izvukla tu anketu iz guzice?  ma svima im treba dati otkaz!  

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala