Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: J. Lo pala na guzu, Gaga porazbijala pozornicu
Na dodjeli američkih glazbenih nagrada zaista smo mogli vidjeti svašta. Donosimo vam kratak opis događaja

Video: J. Lo pala na guzu, Gaga porazbijala pozornicu

Na sinoć održanoj dodjeli American Music Awardsa ponovno je trijumfirala mlada country glazbenica, 19-godišnja Taylor Swift, koja video porukom iz Londona zahvalila na čak pet osvojenih nagrada. Nedavno preminuli Michael Jackson posthumno nagrađen sa četiri nagrade, uključujući one za najboljeg pop/rock i R&B izvođača, dok je njegov kompilacijski album "Number Ones" pokupio dvije nagrade.

Što se tiče onog zabavnijeg dijela ceremonije, najviše se govorilo o nastupima Adama Lamberta, Rihanne, Lady Gage i Jennifer Lopez. Pa, krenimo redom. Jennifer je prilikom izvođenja svoje najnovije pjesme "Louboutins" entuzijastično skakutala po pozornici i gazila vlastite plesače, a u jednom je trenutku sa svojih visokih štiklica izgubila ravnotežu i pala na stražnjicu, kasnije se pravdajući da je to "bio dio koreografije". Okay, whatever!
 
 
A pao je i Adam Lambert, pobjednik showa American Idol, dok je u J. Lo maniri trčkarao po pozornici, žvalio se sa plesačima i pjevao na plejbek. Zapravo, njegovo "pjevanje" više je sličilo na skvičanje koje je trajalo pune četiri minute. Žali bože one koji su to morali slušati uživo. 
 
 
Rihanna, koja se na pozornici omotala u krpice koje su prekrivale tek strateške dijelove tijela u stilu Mile Jovovich iz "Petog Elementa", u svoj četverominutni nastup ugurala je dvije pjesme s danas objavljenog albuma "Rated R", "Hard" i "Wait Your Turn". Pjevačica si je za potrebe ovog nastupa na prsa i vrat istetovirala ime svog novog albuma, no, srećom, riječ je samo o privremenoj tetovaži. 
 
 
Lady Gaga svojim je nastupom još jednom istovremeno i šokirala i oduševila, a na pozornici je izvela najnovije pjesme "Bad Romance" i "Speechless". Njezini se obožavatelji slažu u jednom - a to je da je ovo bio jedan od, ako ne i ponajbolji njezin nastup. Oni koji su je do sada voljeli, voljet će je još i više. Za druge nas nije ni briga.
 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala