Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Danas je Dan D za svjetsku pop glazbenu scenu
Svoje nove albume tako danas izdaju Lady GaGa, Rihanna, Shakira, Britney Spears i Adam Lambert

Video: Danas je Dan D za svjetsku pop glazbenu scenu

PIŠE: Katarina Hrgović

Danas je veliki dan za za glazbenu industriju što se tiče noviteta na području pop glazbe. Naime, svoje nove albume izdaju Lady GaGa, Rihanna, Shakira, Britney Spears i pobjednik talent showa "American Idol", Adam Lambert.

Lady GaGa tako izdaje svoj drugi studijski album nazvan "The Fame Monster" koji sadrži osam novih pjesama, uključujući i nedavnu kolaboraciju sa Beyonce na pjesmi "Telephone". Rihanna danas izdaje svoj album "Rated R" koji sadrži najavni singl "Russian Roulette", a ovaj je album ujedno i prvi od incidenta početkom godina kada ju je brutalno pretukao tadašnji dečko Chris Brown. 
 
 
Britney Spears na tržište izlazi s albumom "The Singles Collection" koji će osim nekih starijih hitova sadržavati i posljednji, kontroverzni "3" u kojem pjeva o ménage à troisu spominjući neka imena iz Biblije. Pobjednik talent showa "American Idol", Adam Lambert, danas izdaje svoj prvi studijski album "For Your Entertainment" na kojem se nalazi i pjesma "Fever" koju mu je napisala i skladala Lady GaGa.
 
 
Shakira objavljuje svoj najnoviji album "She Wolf" čiji je datum izlaska do sada bi pomaknut čak tri puta. Sadržavat će i naknadno dodani singl "Give It Up To Me" kojeg je producirao Timbaland, a na kojem gostuje Lil' Wayne, koji je nedavno osuđen na zatvorsku kaznu od osam mjeseci zbog posjedovanja marihuane i neregistriranog pištolja.
 
 
Što se tiče Shakirine prijateljice Beyonce, ona će za dva dana izdati svoj "I Am... Yours" DVD sa posljednje svjetske turneje u sklopu koje je posjetila i zagrebačku publiku. Na popratnom CD-u će osim pjesama sa live nastupa biti singl i pripadajući video spot za "Video Phone" na kojem glasom i stasom gostuje i Lady GaGa.
 
Čiji će se album prodati u više primjeraka?
Neka utrka započne!
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala