Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: McGregor najviše preplaćeni britanski glumac
Njegovi filmovi u posljednje vrijeme zarađuju manje od očekivanog, zbog čega je on postao skupa investicija

Video: McGregor najviše preplaćeni britanski glumac

Ljepuškasti glumac Ewan McGregor proglašen je jednim od najviše preplaćenih zvijezda u Hollywoodu. Prema istraživanju časopisa Forbes, filmovi 38-godišnjeg McGregora u box officeu zarađuju znatno manje nego što se to od njih očekuje, što dovodi do zaključka da Ewan za svoje uloge prima mnogo više novca nego što to zaslužuje.

Njegov poslijednji film "The Men Who Stare At Goats" do sada je zaradio samo 28 milijuna dolara što je veoma poražavajuće. Za svaki dolar kojeg je McGregor stekao u gavnoj ulozi, ovaj film u prosjeku je zaradio tek 3.75 dolara. "Posljednji filmovi u kojima je Ewan glumio na kino blagajnama nisu prošli baš najbolje, zbog čega je on postao užasno skupa incvesticija", zaključak je kreatora ove liste. 
 
 
Ewanov američki kolega, 42-godišnji Will Ferrell prvi je na ovoj listi. Njegov posljednji film "Land of the Lost" koštao je oko sto milijuna dolara, dok je na kino blagajnama zaradio samo 65 milijuna dolara. Za svaki dolar koji je Ferrellu bio plaćen, njegov je film zaradio tek 3.29 dolara. Osim Ewana i Willa na ovoj su se listi našli još i Billy Bob Thornton, Eddie Murphy, Ice Cube, Tom Cruise, Drew Barrimore, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson i Jim Carrey. 
 
Prema istim statistikama 23-godišnji američki glumac Shia LaBeouf pokazao se kao izvrsna investicija, jer za svaki dolar kojeg dobije za snimanje, njegovi filmovi u prosjeku zarade oko 160 dolara.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala