Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Gabi i Sandi ispali iz Plesa sa zvijezdama
Iz showa "Ples sa zvijezdama" ispali su Sandi i Gabrijela, a Franka i Ištvan potvrdili status favorita

Video: Gabi i Sandi ispali iz "Plesa sa zvijezdama"

PIŠE: Katarina Hrgović

U ovotjednoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesala su se dva plesa, rumba i quickstep. Večer su otvorili Gordan Kožulj i Ana Herceg koji su ovoga tjedna otplesali rumbu na pjesmu "Show me heaven". 

"Otkako se navikao na visoke pete, sve nam bolje ide", pohvalila je Ana svoga partnera Gordana. Iako je bio relativno zadovoljan njihovim nastupom, žiri je primijetio "statičnu koreografiju" i Gordanovu ukočenost za koju krive njegovo leđno plivanje. Ocijenjeni su sa ukupnim brojem od 27. 

Drugi na redu bili su Iva Šulentić i Damir Horvatinčić koji su otplesali quickstep. "Bili ste ono što se od plesnog para i očekuje. Bilo mi je predivno gledati vas", pohvalila ju je Milka Babović, s čim su se složili i ostali članovi, te su Ivu i Damira nagradili ocjenom 33.

Gabrijela Pilić i Sandi Cenov na pjesmu "I Want To Know What Love Is" otplesali su solidnu rumbu. "Gledajući Gabrijelu nisam vidio vas kako plešete. Ona je bila toliko dobra da je uspjela pokriti sve vaše nedostatke", rekao je Dinko Bogdanić hvaleći Gabrijelin nastup, dok su ostali članovi žirija kritizirali Sandijevu "statičnost i tajming". Gabi i Sandija ocijenili su sa 21.

Mirjana Žutić i Frano Lasić otplesali su quickstep na glazbu iz Muppet Showa. "Jako ste mudro odabrali glazbenu podlogu", pohvalio je žiri ovaj plesni par, dok su najviše kritizirali Lasićevo pogrbljeno držanje. Njihov su nastup žiri je ocijenio sa 21, jednako kao Sandija i Gabrijelu. 

Vedran Mlikota savim je sigurno najzabavniji ovogodišnji natjecatelj

Vedran Mlikota i Marija Šantek ove su subote plesali rumbu. "Ako je ovog plesa cilj da ga zavedete, onda je Vedran itekako zaveden", komentirao je voditelj Duško hvaleći Marijin nastup. "Pristojna koreografija, vrlo lijepo ispričana priča, Marijina strast i lijep završetak - stvarno ste bili dobri", bilo je zaključak žirija. Na Eliov komentar kako mu je donji dio slabiji, Vedran je odgovorio - donji dio je impotentan, a gornji prepotentan - i nasmijao sve u studiju. Očigledni Vedranov napredak nagrađen je ocjenom 26.

Vanessa Radman i Robert Schubert večeras je šesti par, odnosno treći koji je plesao quickstep. "Nije bilo toliko loše koliko se Vanessa boji nas sudaca. Bili ste dobri, ali držanje se lako pogubi. Pogodili ste karakter plesa, ali treba poraditi na tehničkim detaljima", ukupni je dojam žirija koji su njihov nastup ocijenili sa 28. 

Franka i Ištvan potvrdili status favorita

Franka Batelić i Ištvan Varga, favoriti ove sezone "Plesa sa zvijezdama", plesali su rumbu na pjesmu "Cose della vita". "Svaka vam čast na držanju i onome čime zračite", rekao je Duško. "Ovo je večeras najbolji rumba, po stilu, po držanju, po svemu. Pravi ples od početka do kraja. Nikakvih grešaka nije bilo", suglasan je bio žiri. I ove su godine, baš kao i prošle, nagrađeni sa četiri devetke, čime su zasluženo dobili ocjenu 36.

 Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit zadnji su par koji je ove subote plesao quickstep. U prvoj emisiji dobili su najmanji broj glasova, a svoj su nastup vidno popravili u drugoj emisiji. "Tu i tamo se malo pogubilo držanje , ali je na kraju sve skupa dobro ispalo. Bilo je simpatično. Večeras ste djelovali sasvim drugačije, poletnije i finije", bio je dojam žirija koji je ovom paru dodijelio ocjenu 23.  
 
Ove subote iz showa očekivano su ispali Sandi Cenov i Gabrijela Pilić, najviše zahvaljujući Sandijevoj konstantnoj ukočenosti. "Žao nam je, ali pravila su okrutna", govorili su Duško i Barbara dok je vidno razočarani Sandi bespomoćno slijegao ramenima. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    Mala_Vila mala_vila @ 8.11.2009. 17:35
    Joj, baš tu zadnju epizodu nisam baš gledala! Pa rađe bi da su ispali lasić i "kako se već zove ženska". Ma Franka i Ištvan su mi simpa, ali franka je ful ufurana u to... Možda da malo smiri doživljaje....  :) Prijašnje sezone nisam pratila ali ova mi je nekako baš postala zanimljiva odmah s prvom epizodom.. hmmm može bit da sam jedna od rijetkih ili možda ne... ?
  • #1
    0 0
    aya aya @ 7.11.2009. 23:48
    Nije u redu. Mislim da nisu bili ništa lošiji od Mlikote i Kožulja, koji očito ima naklonost žirija, ali zbog sportskih, a ne plesačkih uspjeha. A Ugarkoviću i Lasića da ne spominjem....
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala