Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sutra počinje peti Vip Zagreb Jazz Festival
Ovogodišnje izdanje festivala sutrašnjim velikim koncertom otvara legendarni svjetski jazzer Sonny Rollin

Sutra počinje peti Vip Zagreb Jazz Festival

Ovogodišnje jubilarno, peto izdanje Vip Zagreb Jazz Festivala sutrašnjim velikim koncertom otvara legendarni svjetski jazzer Sonny Rollins. Koncert Sonny Rollins Sexteta bit će održan u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, 5. studenog, s početkom u 19.30 sati. Bit će to prvi nastup ovog jazz velikana u Hrvatskoj.
 
Sonny Rollins u Zagreb dolazi nakon što je objavio novi album “Road Shows, Vol. 1” koji su kritičari, i prije nego je bio službeno objavljen, proglasili jednim od njegovih najboljih, a tijekom šezdesetogodišnje karijere snimio ih je više od šezdeset. Sonny Rollins je jedan od vodećih svjetskih jazz saksofonista, a u svojoj dugogodišnjoj karijeri dobio je mnogobrojne nagrade i priznanja, nebrojeno puta bio proglašavan jazz umjetnikom i najboljim tenor saksofonistom godine, a njegovi albumi najboljim ostvarenjima godine. 
 
Peti Vip Zagreb Jazz Festival svečano će otvoriti zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević, predsjednik Uprave Vipneta Mladen Pejković te direktor Festivala Dražen Kokanović. Festival će biti održan od 5. do 7. studenog u prostorima Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski i Kina Studentskog centra, a predstavit će svjetski poznate jazz izvođače Sonnyja Rollinsa, Branforda Marsalisa i Terencea Blancharda. 
 
Ulaznice za koncert Sonny Rollins Sexteta prodaju se na blagajni koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Za koncert Branford Marsalis Quarteta i Terence Blanchard Quinteta ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Aquarius CD Shopu Klasika & Jazz te na dan koncerata na blagajni Kina SC. Cijene ulaznica kreću se od 150 do 300 kn.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala