Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stallone najavio petog Ramba i sedmog Rockyja
Glumac očajnički pokušava oživiti svoje zlatne dane, ali i uloge koje su ga proslavile

Stallone najavio petog Ramba i sedmog Rockyja

PIŠE: Katarina Hrgović

Tri godine nakon što je u četvrtom nastavku utjelovio Ramba (i za to dobio katastrofalne kritike), 63-godišnji glumac, redatelj i scenarist Sylvester Stallone je odlučio napraviti peti nastavak ove filmske franšize, kao i sedmi dio filma "Rocky". Iako je film "Rocky Balboa" iz 2007. godine bio relativno dobro osmišljen i napravljen, negativne kritike odnosile su se na Stalloneovu lošu glumu koja je odavala dojam da je glumac bio potpuno nezainteresiran za sve što se u tom filmu događalo.

"Rocky" i "Rambo" Stalloneu su priuštili svjetsku slavu, a glumac sada očajnički pokušava oživiti svoje zlatne dane. "Kada sam imao 21 godinu pohađao sam satove glume i imao izvrsnog učitelja koji mi je rekao: 'Ako se ikad proslaviš, tisuće ljudi će te htjeti uništiti, ali ako si pravi umjetnik upravo tome ćeš težiti'. Sada više nemam 21, ali izgleda da je moj učitelj bio u pravu. Znam da je to ludo i pomalo smiješno, ali ovim filmom želim pokazati kako je to kad ostariš. Ovo neće biti film o boksu, već o meni samome", rekao je Stallone o svojim planovima za novi nastavak "Rockyja".
 
"Znam da ću vjerojatno napraviti budalu od sebe ako napravim još jednog Rockyja u svojim šezdesetima. Također sam svjestan da ću biti meta mnogih kritika. Čak me i supruga pokušavala odgovoriti od toga tvrdeći da sramotim djecu. No, ako ovo ne napravim pretvorit ću se u zbilja nesretnog čovjeka. Donio sam odluku i snosit ću sve posljedice. Umjetnici poput mene neprestano prolaze kroz tamna razdoblja svoje karijere. Tako to valjda mora biti", izjavio je vremešni glumac u svom posljednjem intervjuu. 
 
 
Osim novog Rockyja, Stallone je najavio snimanje petog nastavka filma Rambo, koji će se u kinima naći iduće godine, a već se zna i radnja filma. Sudeći prema scenariju, Rambo će ovoga puta ukrstiti mačeve s trgovcima ljudima i šefovima narko kartela dok će pokušati spasiti djevojku koja je nestala u blizini američko meksičke granice. Priča kao priča bi zvučala sasvim u redu da se usred nje ne pojavljuje i hibridni predator koji vreba u džungli. Bilo kako bilo, u filmu će se uz Sylvestera pojaviti i Mickey Rourke u ulozi glavnog negativca.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala