Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hrvati se otimaju za ulaznice Sumrak sage: Mladi Mjesec
Samo prvog dana prodano je više od tisuću ulaznica za ovaj kino hit koji u hrvatska kina stiže 20. studenog

Hrvati se otimaju za ulaznice "Sumrak sage: Mladi Mjesec"

PIŠE: Katarina Hrgović

Od četvrtka, 22. listopada 2009. godine, u slobodnu pretprodaju puštene su kino ulaznice za film "Sumrak saga: Mladi Mjesec" (The Twilight Saga: New Moon). Već prvog dana prodano je više od 1000 kino ulaznica! Uspjeh je tim veći budući da kino ulaznice nije moguće rezervirati, već samo kupiti na blagajnama CineStara Zagreb (Branimir Centar), Novi Zagreb (Avenue Mall), Rijeka i Zadar te preko službene CineStarove web stranice (www.blitz-cinestar.hr). 

Film "Sumrak“ prošle je godine u Hrvatskoj pogledalo preko 100 tisuća ljudi, a u svijetu je film zaradio gotovo 400 milijuna dolara. Robert Pattinson i Kristen Stewart u ulogama besmrtnog vampira i mlade tinejdžerice koji se zaljubljuju i ruše sve granice i predrasude, svojom nepobitno uvjerljivom glumačkom kemijom osvojili su milijune gledatelja širom svijeta, a film je postao instant klasik. Ove se godine Twilight saga nastavlja filmom "Mladi mjesec“.
 
 
U gradiću Forksu za Bellu Swan sve je savršeno: u vezi je s Edwardom, svojom najvećom ljubavi, a uskoro upoznaje i njegovu obitelj vampira – Cullenove. Nakon rođendanske zabave koja krene po zlu, Bella će se suočiti sa sudbinom gorom od smrti. "Mladi mjesec“ još je napetiji i neizvjesniji film od svog prethodnika koji će svoje buduće gledatelje oduševiti vizualnim stilom, odličnim glumačkim izvedbama i nevjerojatnom bezvremenskom ljubavnom pričom za sve generacije! Film Sumrak saga: Mladi mjesec u hrvatska kina stiže 20. studenog.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala