Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Morrissey se onesvijestio usred nastupa
Pjevač je primljen u bolnicu zbog teškoća sa disanjem, a bit će otpušten kada mu se stanje stabilizira

Video: Morrissey se onesvijestio usred nastupa

PIŠE: Katarina Hrgović

Frontmen grupe The Smits, 50-godišnji Morrissey, onesvijestio se prilikom izvođenja svog hita "This Charming Man" iz 1983. godine pred više od tisuću obožavatelja koji su njegov nastup došli popratiti u Oasis Leisure Centru u Swindon. Svjedoci događaja kažu kako je pjevač, punog imena Steven Patrick Morrissey, izgledao dezorijentirano i jedva je održavao ravnotežu, a nekoliko sekundi poslije samo se srušio na pod. 

"Kada se tek popeo na pozornicu rekao nam je: 'Dobra večer... valjda', po čemu smo zaključili da se ne osjeća baš najbolje. Kada se onesvijestio, svjetla na pozornici su se odmah ugasila nakon čega ga je band odveo s pozornice. Prošlo je 25 minuta iščekivanja dok se jedan od članova njegova benda nije vratio na pozornicu da nas obavijesti kako je Morrissey odveden iz zgrade zbog teškog zdravstvenog stanja", ispričao je jedan od razočaranih posjetitelja Morrisseyevog koncerta kojem je dozlogrdilo da pjevač nerijetko odgađa zakazane nastupe zbog "neutvrđene bolesti".
 
 
"Malo poslije 21 sat pozvali su nas zbog slučaja 50-godišnjaka koji je bio u nesvijesti i imao problema s disanjem. Kada je hitna došla na mjesto odakle su nas zvali, našli smo pacijenta koji je bio budan, ali se uopće nije osjećao dobro, pa smo ga prevezli u Great Western Hospital na daljnje liječenje", izjavio je glasnogovornik bolnice. Potvrdio je da je pjevač izvan životne opasnosti, kao i da će ga otpustiti iz bolnice kad mu se stanje popravi. 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala