Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bojan Jambrošić predizvođač Backstreet Boysima
Osim toga mladi je pjevač ovih dana snimio i spot za novu pjesmu, "Preko ruba vremena"

Bojan Jambrošić predizvođač Backstreet Boysima

PIŠE: Katarina Hrgović
Foto: RTL Televizija

Pobjednik showa Hrvatska traži zvijezdu i trenutno najtraženija mlada glazbena nada, Bojan Jambrošić, nastupit će kao predizvođač na koncertu Backstreet Boysa koji će se 27. studenoga održati u zagrebačkoj Areni u sklopu njihove turneje "This is us“. Backstreet Boys su s oduševljenjem prihvatili Bojana kao svog predizvođača jer u njemu, osim kvalitetnog vokala, vide i svoje početke u ranim devedesetima kad su još bili mlada i entuzijastična vokalna grupa, a danas su najpoznatiji i najpopularniji boy bend u svijetu.

Jambrošić, koji se istaknuo među tisućama mladih potencijalnih glazbenika te svojim glasom i " faktorom X" osvojio strogi žiri i publiku u showu Hrvatska Traži Zvijezdu, svoj je talent otkrio još dok je bio u vrtiću, a prvi javni nastup je imao s devet godina kada se bez znanja roditelja prijavio na Dječji festival u Čakovcu. U svojoj glazbenoj karijeri okušao se u operi i duhovnoj glazbi, a kao srednjoškolac pjevao je  i u rock bandu. Javnost ga obožava, djevojke vrište gdje god se pojavi, a njegov pobjednički singl "Ne govori da me znaš" osvojio je  top ljestvice. 
 
 
Nakon izvrsno plasiranog  prvog singla, uz mnoge nastupe po Hrvatskoj na ljetnoj turneji, Bojan je našao vremena i za snimanje nove pjesme "Preko ruba vremena" kojom najavljuje pop-rock album koji će se uskoro naći u izdanju Dallas recordsa. Za istu pjesmu Bojan je ovih dana snimio i spot u režiji Viktora Drage, čiju premijeru će gledatelji moći vidjeti u emisiji Exkluziv, 25. listopada u 19.05 na RTL Televiziji. "Oduševljen sam snimanjem i silno uzbuđen. Ekipa s kojom radim je odlična pa se veselim izlasku spota na male ekrane kao i mojem prvom CD-u", ispričao je Bojan.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala