Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: R. Lauren manekenku otpustio jer je predebela
Ovoj modnoj kući visina od 178 centimetara i težina od 55 kilograma očito je previše

Video: R. Lauren manekenku otpustio jer je "predebela"

PIŠE: Katarina Hrgović
 
Model Filippa Hamilton, koja je visoka 178 centimetara i teži jedva 55 kilograma, optužila je američkog modnog giganta Ralpha Laurena da ju je nakon osam godina uspješne suradnje otpustio zato što je predebela da stane u njegovu odjeću. Filippa je za NBC izjavila da iako njezina veličina kroz posljednjih osam godina suradnje sa Laurenom nikada nije dovođena u pitanje, nedavno su je otpustili jer "više nije mogla stati u njihovu usku odjeću".
 
Iako je otkaz dobila u travnju ove godine, Hamilton tvrdi da nije imala namjeru javno progovoriti o cijelom događaju, no kada su nedavno objavljene fotografije na kojima su njezinu glavu "zalijepili" na nečije tuđe tijelo, osjetila je da mora nešto reći u svoju obranu. "Svaka mlada žena će pogledati u fotografiju i misliti da je takav izgled sasvim normalan. Alin nije. Kada sam vidjela svoje lice na tijelu te ekstremno mršave djevojke, poludjela sam. To nisam bila ja. Tužna sam kada pomislim da se Ralph zbilja želi u javnosti predstavljati na takav način. To niti je zdravo, niti je u redu", izjavila je Filippa.
 
 
Ralph Lauren u međuvremenu je demantirao tvrdnje da ju je otpustio zbog debljine. "Filippu Hamilton smatramo važnim dijelom našeg imidža i brandinga u svijetu. Žao nam je što je naša suradnja završila zbog njezine nemogućnosti da ispuni neke dijelove našega ugovora", stoji u Laurenovom javnom priopćenju. 
 
Hamilton odbacuje te optužbe, tvrdeći da je kompaniji bila odana, nikada nije nabacila niti kilograma i na vrijeme je dolazila na posao. "Bila sam jako tužna. S njima surađujem od svoje 15. godine, za mene je cijela ta ekipa bila kao druga obitelj. Jako su me povrijedili", izjavila je Hamilton koja još ne zna hoće li tužiti ovu kompaniju zbog duševne boli.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala