Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ženskaroš Jude Law po četvrti put postao otac
Glumac poznatiji po seksualnim avanturama nego po svojim ulogama dobio je izvanbračnu kćerkicu

Ženskaroš Jude Law po četvrti put postao otac

PIŠE: Katarina Hrgović
 
Britanski glumac Jude Law ispričao se svojoj obitelji nakon što je DNK analiza dokazala da je on otac djeteta glumice Samanthe Burke, ali uvjerava svoju djecu da njihov odnos zbog toga neće patiti. Samantha Burke prošloga je mjeseca rodila kćerkicu Sophiju i tvrdila da je Law otac njezinog djeteta, što je glumac odbijao priznati prije službenih rezultata DNK analize. Jude je 24-godišnju Samanthu upoznao prošle godine u New Yorku, a nekoliko mjeseci poslije dobio je njezin poziv u kojemu ga je obavijestila kako očekuje njegovo dijete. 
 
"Samantha može potvrditi da je DNK analiza uistinu pokazala da je Jude Law otac njezine kćerkice. Provjerite situaciju za nekoliko mjeseci, možda se oni i vjenčaju do tada", izjavila je Samanthina agentica Eileen Koch. Jude sada mora plaćati alimentaciju za malu Sophiju koja će koštati čak 3.1 milijun dolara. Glumac iz braka sa bivšom suprugom Sadie Frost ima troje djece, 14-godišnjeg Raffertyja, 8-godišnju Iris i 7-godišnjeg Rudyja, koje uvjerava da ovaj događaj nikako neće utjecati na njegov odnos prema njima te da će uredno obavljati svoje očinske dužnosti. 
 
"Jude je Sadie priznao da je sa Samanthom spavao samo jednom. No, Sadie je poludjela jer smatra da je Law na nju i na djecu stavio ogroman i nepotreban teret. On sada jako dobro mora paziti na svoje financije, što će utjecati na Sadie i njihovu djecu", izjavio je njihov bliski prijatelj. Sadie Frost i Jude Law razveli su se prije šest godina zbog njegovih mnogobrojnih nevjera, uključujući i onu sa dadiljom njihove djece, ali su unatoč svemu ostali bliski prijatelji. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala