Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Frenkie - Noćna smjena
U spotu ne vidi niti kreativnost niti išta stručno urađenog. Puka informacija kroz lošu sliku.

Frenkie - "Noćna smjena"

Album -
Izdavač -
Autor spota Yala Media
Trajanje 3’26’’
Ocjena 3/5



Hamidović Adnan zvani Frenkie rođen je u Bijeljini 1982. gdje je živio do 1992. Nakon izbijanja rata seli se sa svojom obitelji u Njemačku gdje je živio do 1998. godine. Danas je Frenkie etablirani reper jednako tražen u BiH i Hrvatskoj, a osim tijesne suradnje s Edom Maajkom, iza sebe ima tri albuma i četvrti (neimenovani) pred vratima koji bi se u prodaji trebao pojaviti tijekom studenog ove godine. Shodno tome, Frenkie je ovih dana izbacio i prvi singl pa tako i spot za pjesmu "Noćna smjena". Ništa bolje ili lošije od njegovih dosadašnjih radova, no o spotu bi se dalo reći malo više toga.

Produkciju spota potpisuju Yala Media, skup mladih i kreativnih stručnjaka iz oblasti video i audio produkcije, te grafičara i dizajnera kao i fotografa iz Tuzle, koji su se tijekom proteklih godina pojedinačno afirmirali u svojim oblastima, piše o spotu. Video spot, naime pruža mali uvid u materijal koji nas čeka na dokumentarcu koji će ići na DVDu priloženom uz album, a sam spot sastavljen je od snimaka sa velikog koncerta "Yala Splah", kao i ostalih gostovanja FmJam ekipe čiji je Frenkie stalni član. Međutim, te iste snimke snimljene su najvjerojatnije lošijom amaterskom kamerom, neujednačene kvalitete, pri tom loše montirane uz novo snimljene kadrove Frenkiea, te stoga konačan produkt ispada aljkavo, loše i vrlo osrednje, pa se stoga ni ekipa koja je potpisala ovaj spot ne bi trebala hvaliti kako iza njega stoje kreativni stručnjaci jer se u spotu ne vidi niti kreativnost niti išta stručno urađenog. Puka informacija kroz lošu sliku. 


Dubravko Jagatić

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala