Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pjevač grupe Boyzone umro tijekom godišnjeg odmora
Stephen Gately (33) naglo je preminuo prilikom posjeta Španjolskoj, više će se znati nakon obdukcije

Pjevač grupe Boyzone umro tijekom godišnjeg odmora

PIŠE: Katarina Hrgović
 
Stephen Gately, 33-godišnji pjevač irskog boy benda Boyzone, pod još neutvrđenim okolnostima preminuo je za vrijeme odmora na španjolskom otoku Majorci, a informaciju su potvrdili i ostali članovi benda. "Trenutačno nemamo previše detalja. Ostatak benda na putu je za Majorku kako bi otkrili što se točno dogodilo. Svi smo potpuno shrvani", kratko je izjavio njihov menadžer Louis Walsh. 
 
Boyzone je grupa koja je devedesetih vladala britanskim top ljestvicama, a svoj veliki comeback najavili su za kraj iduće godine. Preminuli Stephen izdao je nekoliko solo albuma, ali se pojavljivao i u mjuziklima uključujući proslavljeni "Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat".
 
Stephen Gately 1999. godine javno je priznao da je homoseksualac, a u Španjolskoj je boravio s dugogodišnjim partnerom Andrewom Cowlesom s kojim se vjenčao 2006. godine. U vrijeme tragedije boravili su u luksuznoj vili u zapadnom dijelu otoka iznad kamenite uvale za koju se smatra da ima jedan od najboljih pogleda na zalazak sunca. Uzrok smrti još je nepoznat, i jedino što je španjolska policija do sada mogla otkriti jest da nije bilo vidljivih znakova nasilja nad preminulim, te da će više detalja biti jasnije nakon obdukcije.
 
 

"Stephen je bio tako dobra, nježna i divna duša. Izraze sućuti upućujemo njegovom partneru Andyju i svim njegovim prijateljima. Zaprepašteni smo ovom tragedijom", izjavili su Elton John i njegov partner David Furnish. Bivši irski premijer Bertie Ahern kazao je kako je Stephenova smrt "velika tragedija za irski showbiz, glazbenu scenu i sva ostala polja". "Boyzone i Stephen bili su dio irskog života, ali mnogo više od toga. Posljednjih 15 godina svojim su uspjesima mnogo dali svojoj državi i svome narodu. Ovo što se dogodilo je jako, jako tužno", rekao je Ahern. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala