Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Hasselhoff mrtav pijan istukao psihijatra po glavi
Glumac je ovim pijanim ispadom dokazao da su obećanja o prestanku opijanja tek pucanj u prazno

David Hasselhoff mrtav pijan istukao psihijatra po glavi

PIŠE: Katarina Hrgović

Cijela priča počela je prošloga vikenda kada je 57-godišnji David Hasselhoff doputovao u London na rođendansku zabavu Simona Cowella, kojoj je nazočilo čak 400 pripadnika svjetske A liste jet settera. Glumac se i tamo napio, pa ga je osiguranje izvelo kroz stražnja vrata i otpratilo ga do St Martins Lane hotela, u čijem se apartmanu danima poslije nastavio opijati.

Shvativši da s njim nešto nije u redu, hotelsko je osoblje u pomoć pozvalo psihijatra Paula Ettlingera, zbog čega je David dobio napadaje bijesa, nasrnuo na doktora i istukao ga po glavi. Osoblje hotela vremešnog je Hasselhoffa odnijelo do podruma dok je nesretni psihijatar zatražio medicinsku pomoć. Glumac je prisilno odveden i zadržan u Capio Nightingale bolnici, u čijem je luksuznom apartmanu (po cijeni od "samo" tisuću dolara po noći) proveo dva dana, nakon čega je kasno sinoć i pušten.

"S Davidom je jako teško išta raditi dok je pijan, uglavnom zato što postane veoma emocionalan i agresivan. Ovom je prilikom, primjerice, toliko popio da se pomokrio po krevetu na kojem je spavao uništivši tako dva hotelska madraca. Njegov je osobni asistent Joe Townley bio toliko zabrinut za njega da je pozvao doktora, zbog čega se David razljutio i nasrnuo na Joea, no umjesto svog asistenta glumac je izudarao doktora koji mu je došao pomoći. Hotelsko je osoblje zatim zaključalo Davida u podrum hotela do dolaska hitne medicinske pomoći", ispričao je svjedok incidenta.

Inače, ovo je OSMI put da je glumac primljen u bolnicu sa simptomima alkoholnog trovanja. Prošli je mjesec proveo nekoliko dana na liječenju nakon što ga je kćer pronašla onesviještenog na podu obiteljske kuće u Kaliforniji. Nakon što je cijelu priču demantirao objašnjenjem da mu je pozlilo zbog lijekova koje uzima zbog uhobolje, 17-godišnju kćerku Hayley je za kaznu, jer je pozvala hitnu kada ga je pronašla ukomiranog, "počastio" revijom u sexy shopu. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #6
    0 0
    bozoli bozoli @ 11.10.2009. 23:56
    Eeee, igrica je baš... dlakava!
  • #5
    0 0
    Beno beno @ 11.10.2009. 16:43

    Hoff je car, to uopce nije upitno - Norris je 0 za njega, usudio bih se reci :)

    Koliko ljudi se moze pohvalit da ima ovako cool igru:

    WAX ON - WAX HOFF

    + steta sto Bond nije amerikanac, ali vjerujem da hoff moze i naglasak isfurat:

  • #4
    0 0
    Beno beno @ 10.10.2009. 16:10

    Za one koji jos nisu vidjeli: Vrhunac produkcije, spot nad spotovima

  • #3
    0 0
    gordan gordan @ 10.10.2009. 13:13

    Svakako kultni video....

    The Hoff je bio zvijezda samo takva u Njemačkoj. Njemice bi u to doba dale da im odrežu 3 prsta za seks s njime. Što ćeš, ove mlade generacije ne cijene prave vrijednosti.Evo još jednog hita, ni do koljena ovome što ga je Beno tutnuo, ali i ovaj svakako spada u vrhunce svjetske glazbene i video produkcije.

  • #2
    0 0
    Beno beno @ 10.10.2009. 11:06

    Odvratan?!? Zar ovako dobro moze napravit netko tko je "odvratan"?!? ;)

Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala