Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kisha project - A nyár
Pravo zadovoljstvo gledanja spota napravljenog na odličnu glazbu

Kisha project - "A nyár"

Album A nyár
Izdavač EMI/Dallas Records
Autor spota -
Trajanje 3’31’’
Ocjena 5/5



Prije punih deset godina Anđa Marić pokušala je svim silama napraviti nešto na domaćoj sceni sa grupom Flare. Međutim, osim albuma "Srebrni", prilično dobrog medijskog odjeka i osrednjih kritika glazbe koju su stvarali, Flare je pao u zaborav. Anđa se udala, otišla živjeti u Sloveniju, postala majka ali je cijelo vrijeme na neki način bila prisutna u medijima, što kao kolumnistica, a što kao the Anđa Marić.

Daleko od glazbe, pala je u Hrvatskoj u prošlo svršeno vrijeme do ove godine kada se nenadano predstavila svijetu svojim projektom Kisha, stvorenom u suradnji sa Janezom Dovčom, Marcom Grabberom te povremenim suradnicima Robijem Piklom, Davorom Klaričem, Jani Haceom, Igorom Matkovićem i Sergejom Runjelovičem. Točnije, slovensko-hrvatsko-srpsko-talijansko-mađarski bend. Anđa je zapjevala na mađarskom jeziku (odakle potječe njezina obitelj), te kompletan album u cijelosti posvetila intimnoj strani svog odnosa sa bakom i majkom tijekom ljetovanja u Mađarskoj. Rezultat je očaravajući album down tempo jazza u fuziji sa elektronikom.

Očito ne želeći ništa prepustiti slučaju, spot za naslovnu pjesmu "A nyár" jednako je dojmljiv kao i sam album. Štoviše, spot je zapravo prekrasan i poletan kao i njezina glazba. Odlična kombinacija kompjutorske animacije od strane izuzetno maštovitih kreativaca koji su stvorili spot uz jednako sjajan izgled same Anđe koja kao da je ponovo procvala, te vidljivo uživa u glazbi koju je stvorila. Pravo zadovoljstvo gledanja spota napravljenog na odličnu glazbu. 


Dubravko Jagatić

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala