Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Hrvatski Supertalent bolji od očekivanog
Kratki i dinamični prilozi, zanimljivi kandidati i isto takav žiri garantiraju uspjeh

Video: Hrvatski Supertalent bolji od očekivanog

Licencni show "Supertalent" konačno je pun pogodak za Novu TV. Žiri, koji čine ozbiljni Dubravko Merlić i neozbiljni Enes Bešlagić i Nina Badrić, ima dovoljno autoriteta i šarma kojima može gledatelja natjerati da sa zanimanjem posluša njihove komentare.


Više smo se pribojavali kandidata, odnosno postavljali si pitanje ima li u maloj Hrvatskoj dovoljno materijala za ovakav show, no ono što smo vidjeli nadmašilo je naša očekivanja. Najviše zasluga ide otkačenoj "plesnoj skupini" Hot Stuff koja je bollywoodskom parodijom digla dvoranu na noge.

Hot Stuff

Osim njih oduševio je i Tihomir Bengelj pokazavši svima što je twirling, iluzionist Andrej Škedel iz Rijeke, i cirkuska umjetnica Xiomara Ratković.

Što se glazbenog dijela tiče prednjačili su bendovi Polucija, Helter Skelter i mlađahni (11-13 god.) heavy metal bend Zatvor.

Tihomirov twirling

Zatvor - premladi i prežestoki

Bilo je tu i čudnovatih likova, poput Emira - erotskog pjesnika, publici poznatog iz Noćne more Željka Malnara, koji je svoje pjesme ovog puta obogatio i karateom te bacanjem noževa. "Nešto gluplje u životu nisam vidio" - komentirao je njegov nastup Dubravko Merlić.

Nina je željno očekivala Emirovu erotsku pjesmu, no već nakon trećeg stiha joj je prisjelo

Sve u svemu, dobili smo punokrvnu hrvatsku inačicu popularnog showa koja nimalo ne zaostaje za onom britanskom ili američkom (osim što za sada nema odglumljenih patetičnih scena). RTL će morati smisliti nešto vrlo opako misli li konkurirati Novoj u terminu Supertalenta.

 

G.N./MojTV.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala