Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kerumovo TV gostovanje izazvalo lavinu reakcija
"Radio sam analizu, 70 posto novinara su Jugoslaveni. Znam ja prezimena", rekao je Kerum Stankoviću

Kerumovo TV gostovanje izazvalo lavinu reakcija

PIŠE: Dario Petruševski

Splitski gradonačelnik Željko Kerum priredio je u emisiji "Nedjeljom u 2" pravi spektakl, a neki od njegovih bisera izazvali su negativne reakcije kod njegovih političkih protivnika, pa bi mogao zaraditi i tužbu. Ravnatelj splitskog KBC-a prozvao ga je za laganje i dodao kako je na vlast došao da bi zaštitio svoje poslovne interese.
 
"Zbog obmane javnosti i niza laži koje je gradonačelnik Željko Kerum iznio u emisiji “Nedjeljom u 2”, kao stanovnik Splita i u ime istine tražim od gospodina Keruma da podnese ostavku na mjesto gradonačelnika. Nije istina da je rodilište izgrađeno po principu “roh bau”, kako je izjavio na televiziji, i da u njemu nema ničega, ni stropa, ni klime, ni svjetla", rekao je Dujomir Marasović, ravnatelj splitskog KBC-a, kojeg je Kerum prozvao u emisiji Aleksandra Stankovića.
 
 
Među brojnim biserima kojima je Kerum počastio javnost, svakako treba izdvojiti onaj o hrvatskim novinarima. "Radio sam analizu, 70 posto novinara su Jugoslaveni. Znam ja prezimena", rekao je Željko Kerum. Njegovo gostovanje u popularnom talk-showu cijelo je vrijeme bilo na rubu incidenta, a gradonačelnika je posebno iživcirala Stankovićeva priča o izrabljivanju prodavačica, koje u njegovim trgovinama rade za 3500 kuna.
 
"Sa svojim suradnicima kontroliram 300 tisuća glasova, a u drugom krugu svojim ću biračima savjetovati za koga da glasaju", rekao je Kerum o "velikoj ulozi" na predstojećim predsjedničkim izborima. "Srbi nam nikad ništa dobro nisu donijeli, pa neće ni sad. Ne samo Srbi, nego i Crnogorci", izjavio je Kerum.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala