Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sylvester Stallone vraća se u 2. sezoni serije Tulsa King
Ovih dana stigao je trailer za novu sezonu koja na streaming stiže ovog rujna

Sylvester Stallone vraća se u 2. sezoni serije "Tulsa King"

Foto: YouTube

Serija Tulsa King ovog se rujna vraća s drugom sezonom koja je ovih dana dobila svoj prvi službeni teaser trailer.

Paramount+ neki je dan objavio teaser za novu sezonu, a danas je isto objavio SkyShowtime, streaming na kojem većina europskih zemalja može gledati Paramountov sadržaj, uključujući i Hrvatsku. Sylvester Stallone u novoj sezoni preuzima apsolutnu prevlast nad Tulsom, što vidimo i iz teasera.

Dwight (Stallone) sa svojom ekipom nastavlja graditi i braniti rastuće carstvo u Tulsi, ali taman kad su stvari počele teći glatko shvaća da nisu jedini koji žele preuzeti vlast. Mafija iz Kansas Cityja i lokalni biznismen sve su im veća prijetnja i Dwight će biti na mukama kako bi zaštitio obitelj i prijatelje, a istovremeno mora održavati posao na nivou. Tu je i njegov nedovršeni posao u New Yorku!

Prva sezona imala je odličnu gledanost, ali njezino snimanje nije prošlo bez poteškoća. Terence Winter odstupio je s mjesta showrunnera jer se nikako nije slagao s producentom Taylorom Sheridanom, ali kasnije se ipak vratio kao glavni scenarist s tim da je na ovoj sezoni s njima radio redatelj Craig Zisk.

Uz Stallonea u seriji glume Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund i Dana Delany.

Tulsa King na Paramount+ stiže 15. rujna, a na SkyShowtime bit će dostupna koji dan kasnije, od 18. rujna.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala