Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Izvrnuto obrnuto 2 već je film s najvećom ovogodišnjom zaradom!
U svom drugom tjednu prikazivanja s preko 720 milijuna dolara prestigao je SF "Dina: Drugi dio"

"Izvrnuto obrnuto 2" već je film s najvećom ovogodišnjom zaradom!

Foto: YouTube

Pixarov novi animirani film Izvrnuto obrnuto 2 (Inside Out 2) i u drugom tjednu prikazivanja nastavlja rušiti rekorde kad je u pitanju zarada!

Ukupno je zaradio malo više od 724 milijuna dolara što je dovoljno da već sad postane film s najboljom ovogodišnjom zaradom čime je prestigao hit SF avanturu Dina: Drugi dio koja je tijekom ukupnog prikazivanja zaradila 711 milijuna.

Ako gledamo samo drugi vikend prikazivanja: i tu se krije veliki uspjeh: 100 milijuna u Sjevernoj Americi, što je najbolja zarada u drugom tjednu na tom tržištu za animirani film te sedmi za bilo koji žanr među kojima su inače filmovi o Osvetnicima, serijali Star Wars i Jurassic World te Barbie (u drugom vikendu 93 milijuna), te 164,4 milijuna u ostatku svijeta.

Ovakva zarada i ovaj uspjeh veliki su uspjeh za Disney i povratak Pixar studija, čijim animiranim filmovima zadnje vrijeme nije išlo najbolje, a prema trenutnom trendu gotovo sigurno će zaraditi preko milijarde dolara – a to će biti prvi film nakon Barbie prošle godine koja je ušla u taj prestižni klub.

Izvrnuto obrnuto 2 nastavlja pratiti Rileyino odrastanje (u hrvatskom prijevodu – Rajka) koje prati dolazak sasvim novih emocija uz već poznate Radost, Strah, Gadljivost, Tuga i Bijes. Tinejdžerske godine znaju biti emotivno jako zahtjevne! Animirani film i kod nas je ostvario fenomenalan uspjeh, a može se pogledati u sinkroniziranoj verziji u kojoj su glasove, među ostalim, posudili Judita Franković, Biserka Ipša, Marko Makovičić, Bojan Navojec, Iva Šulentić, Neva Serdarević, Jelena Miholjević i Frano Mašković.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala