Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Izgubljena u romanci na našim malim ekranima
Posve moderna junakinja nađe se u svijetu "Ponosa i predrasuda" gdje bi mogla upropastiti sve što znamo

Serija "Izgubljena u romanci" na našim malim ekranima

U domišljatoj novoj verziji Ponosa i predrasuda Jane Austen posve moderna junakinja mogla bi upropastiti jednu od najpoznatijih ljubavnih priča na svijetu. Prvu i drugu epizodu serije Izgubljena u romanci gledajte u subotu, 22. lipnja na Prvom programu HRT - HTV 1 od 17:30.

1. epizoda: Današnji London. Amanda se sve više dosađuje i moderni život je frustrira. Čezne za svijetom "Ponosa i predrasuda", svijetom udvaranja i romanci, damskih šešira i balova. Jedne sudbonosne večeri poslije posebno teškog dana na poslu, Amanda se odmara u stanu i nenadano u kupaonici zatekne Elizabeth Bennet.

Ondje su vrata koja su godinama bila prekrivena daskama. Nitko ne zna kamo vode niti je itko ikada razmišljao o njima, ali Elizabeth kaže da vode u dom njezine obitelji. Amanda prođe kroz vrata i uđe u neobičan hodnik. Vrata se zatvore za njom ostavljajući Elizabeth u modernom svijetu, a Amandu u georgijanskoj Engleskoj. Zamijenile su mjesta.

2. epizoda: Amanda stiže u Netherfield i pronalazi veoma bolesnu Jane. No čini se da je plan uspio: Bingley se zaljubljuje u nju!

No upravo kad se priča počela nastavljati u pravom smjeru, pojavi se gospodin Collins, jezivi rođak gospodina Benneta. A pojavljuje se i gospodin Wickham, koji izazove nove nepodopštine.

Sve polazi po zlu. Jane se udaje za Collinsa. Bingley napušta Netherfield, a Darcy Amandi jasno daje do znanja da mu je posve nepodnošljiva.

Uloge u seriji imaju Jemima Rooper, Elliot Cowan, Gemma Arterton, Morven Christie, Hugh Bonneville, Tom Mison.

Scenarist je Guy Andrews, a režiser Dan Zeff.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala