Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 9.6.
Izvještaji s EU izbora, nova sezona showa "Ljubav je na selu" uz poneki film

TV Preporuke dana – Nedjelja 9.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 9. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Ljubav je na selu - NOVA SEZONA, RTL u 20 sati
Ljubavna računica svakom sezonom sve je bogatija, a i ovaj put 11 novih farmera nada se da se dobiti dovoljan broj pisama i upoznati onu pravu.

EU izbori 2024., HTV 1 u 20:15 sati
Emisiju o izborima za Europski parlament nastavljamo izravnim uključenjima u izborne stožere, uključenjem iz Bruxellesa i Državnog izbornog povjerenstva.

FILMOVI

Peti element, Doma TV u 19:55 sati
Svakih pet tisuća godina otvaraju se vrata koja dijele dvije dimenzije. U jednoj je svemir s mnoštvom najraznovrsnijih oblika života, a u drugoj element koji nije načinjen od zemlje, zraka, vatre i vode, već od anti-energije, anti-života. Ta tama na pragu svemira strpljivo čeka prigodu kako bi uništila svekoliki život i svjetlo. Prekrasna mlada žena Leeloo jedina može sjediniti moć četiri drevna elementa kako bi spasila Zemlju od nasrtaja sila anti-života.

Starci 2, Nova TV u 20 sati
Lenny se preselio sa svojom obitelji natrag u mali gradić gdje su oni i njegovi prijatelji odrasli. Ovaj puta, starci su ti koji će naučiti lekcije od svojih klinaca tijekom jednog dana prepunog ludo zabavnih vratolomnih iznenađenja: posljednjeg dana škole.

Smrtonosni hitac, Doma TV u 22:10 sati
Okorjeli plaćeni ubojica Blackbird rado bi se povukao iz posla i smirio, no okolnosti mu to ne dopuštaju. Upozna mladog pokvarenjaka Richieja Nixa i s njim planira ucjenu. Spletom okolnosti njihov se put ukrsti s putem bračnoga para pred razvodom - Waynea i Carmen Colson.

Filmske zvijezde žive vječno, HTV 1 u 0:05 sati
Temeljen na memoarima Petera Turnera, radnja filma prati razigranu, ali strastvenu vezu između Turnera i ekscentrične dobitnice nagrade Oscar, glumice Glorije Grahame tijekom 1978. godine u Liverpoolu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala