Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pridružite se Tomu Hardyju u misterioznoj seriji Tabu!
Neka mračne tajne i opasne igre počnu na CineStar Premiere 1 kanalu!

Pridružite se Tomu Hardyju u misterioznoj seriji "Tabu"!

PLAĆENI ČLANAK

Otkrijte tamne dubine londonskog podzemlja 19. stoljeća s jednom od najintrigantnijih serija današnjice, Tabu.

Od 7. lipnja, svakog petka i subotu u 20:00 sati, na kanalu CineStar Premiere 1, ne propustite pratiti epsku priču o misterioznom Jamesu Delaneyju kojeg maestralno utjelovljuje Tom Hardy.

Nakon deset godina u Africi, James Delaney se vraća u London kako bi preuzeo nasljedstvo svog pokojnog oca. No, suočava se s mnogo više od obiteljske imovine: njegov povratak pokreće niz mračnih događaja koji dovode do sukoba s najmoćnijim trgovačkim i političkim silama tog doba. Sa scenarijem koji potpisuju Steven Knight, Tom Hardy i njegov otac, Chips Hardy, Tabu je priča o izdaji, zavjerama i beskompromisnoj borbi za preživljavanje.

Ova serija nudi gledateljima više od obične povijesne drame; to je priča puna napetosti, tajanstvenih obrata i impresivne atmosfere. Serija se ističe svojom vizualnom stilizacijom i detaljnim rekonstrukcijama epohe, zahvaljujući čemu gledatelji mogu osjetiti duh Londona iz 19. stoljeća.

Bilo da ste ljubitelj povijesnih serija ili obožavatelj Tom Hardyja, nominirana za čak dva Primetime Emmyja, ova serija će vas zasigurno osvojiti svojom jedinstvenom pričom i izvanrednom izvedbom.

Pridružite nam se na putovanju kroz tamne hodnike moći i otkrijte tajne koje su ostale zakopane. Ne propustite seriju Tabu - petkom i subotom u 20:00 sati na CineStar Premiere 1.

Doživite najbolje od filmskog svijeta CineStar Channels - vaš prozor u svijet neograničene zabave!

CineStar Channels potražite kod svog operatora!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala