Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dave Bautista sam sebe stavlja na listu za odstrel u filmu The Killer's Game
Objavljen je trailer za film u kojem glume i Sofia Boutella, Terry Crews, Scott Adkins, Pom Klementieff i Ben Kingsley

Dave Bautista sam sebe stavlja na listu za odstrel u filmu "The Killer's Game"

Lionsgate je danas objavio najnoviji trailer za svoju nadolazeću akcijsku komediju The Killer's Game, koja donosi priču o vrhunskom plaćenom ubojici koji odluči na sebe staviti metu nakon što sazna da ima neizlječivu bolest. Problem je što je dijagnoza bila kriva i sada se mora izboriti za vlastiti život.

Dave Bautista nalazi se u glavnoj ulozi kao Joe Flood, čovjek koji sam sebe stjera u kut i primoran je boriti se protiv ubojica koji imaju jednake vještine kao on. Bautista se nalazi u glavnoj ulozi, a u ostalim ulogama nalaze se Sofia Boutella, Terry Crews, Scott Adkins, Pom Klementieff i Ben Kingsley.

Novoobjavljeni trailer objašnjava glavnu radnju u kojoj plaćeni ubojica odlučuje staviti sebe kao metu jer ne želi da ga njegova djevojka gleda kako se pati te zadnje mjesece svoje neizlječive bolesti. Problem nastane kad mu doktor javi da je pogreškom dobio nalaz drugog pacijenta i da je on zapravo potpuno zdrav. Ubojitim plaćenicima teško je dokazati kako je ugovor poništen i da on nije meta, a stvari se posebno zakompliciraju kada meta postane i njegova djevojka.

Redateljsku palicu filma drži J.J. Perry, redatelj koji je bio kaskader pa ima iskustva iz prve ruke kad je akcija posrijedi. Scenarij za film potpisuju James Coyne, Simon Kinberg i Rand Ravich, a priča se temelji na istoimenom romanu autora Jayja Bonansinge.

Film The Killer's Game u kina stiže 13. rujna.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala