Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


CMC festival Vodice u petak sprema koncertni spektakl
Nastupaju Miroslav Škoro, Dražen Zečić, Mate Bulić i Vigor

CMC festival Vodice u petak sprema koncertni spektakl

Foto: CMC

CMC festival Vodice 2024. donosi spektakularnu prvu večer, na ljetnoj vodičkoj pozornici nastupit će neki od najpopularnijih izvođača hrvatske glazbene scene - Vigor, Miroslav Škoro, Dražen Zečić i Mate Bulić.

Velikani zabavne glazbe zasigurno će publici pripremiti pregršt dobre glazbe i nezaboravnih trenutaka, a neće nedostajati ni njihovih legendarnih hitova na kojima su mnoge generacije odrasle.

Miroslav Škoro s bendom dolazi na pozornicu CMC festivala napraviti pravi koncertni spektakl. Pjesme poput "Ne dirajte mi ravnicu", "Šumi, šumi javore", "Mata", "Ne vjeruje srce pameti" i mnoge druge trajno su obilježile njegovu glazbenu karijeru u kojoj ostaje vjeran tamburici i ljubavi prema svojoj rodnoj Slavoniji i domovini. Škoro tijekom svog stvaralaštva kontinuirano puni koncertne dvorane, a ovog vikenda raspjevat će vodičku rivu svojim najvećim hitovima.

"Pripremio sam sat vremena dobre glazbe i nadam se da ćemo dobro zabaviti odličnu vodičku publiku", rekao je Miroslav Škoro koji će i drugu festivalsku večer na pozornicu izaći dva puta: "Osim koncerta, pripremili smo dvije pjesme, jednu s Barabama koja se zove 'Zlatne strune', a drugu pjesmu 'Žito raste' izvodim sam."

Kralj zabave Dražen Zečić za prvi dan priprema pravi show. "Boem u duši", "Nitko nema dva života", "Još se sjećam jedne žene", "Ima li nade za nas" su Draženovi hitovi u kojima će publika na vodičkoj rivi moći uživati, a na pozornici će mu se pridružiti i Lidija Bačić Lille na pjesmi "Nemam više ni snage ni volje". Zečićev nastup zasigurno će donijeti posebnu emociju i oduševljenje vodičkoj publici.

Vigor je poznat po energičnim nastupima i pjesmama koje je publika beskrajno zavoljela, a njihov prvi nastup na CMC festivalu u Vodicama obećava nezaboravnu zabavu. Prošlih godina ovi zabavni Osječani opjevali su fatalnu Dianu, neprežaljenu Suzanu i neodoljivu Mariju, a baš s njima dolaze i u Vodice rasplesati publiku.

"Mnogi su me pitali, s obzirom da smo već nekih 11 godina na glazbenoj sceni, kad ćemo doći na CMC festival. I moj je odgovor bio: 'Kad za to bude vrijeme'. Nakon 11 godina došlo je vrijeme da se grupa Vigor popne na vodičku pozornicu. Ono što možemo obećati publici CMC festivala je nekih 45 minuta naših pjesama koje publika voli i kroz koje nas je upoznala", rekao je Mario Roth iz grupe Vigor.

Jedan od najpopularnijih pjevača regije, Mate Bulić, dolazi priredi koncert za pamćenje. S karijerom dugom više od 40 godina, poznat je po brojnim hitovima kao što su "Gori borovina", "Igraj Mare prašina se diže", "Domu mom", "Moja Hercegovina", "Ivana", "Tiho teče Neretva" i mnoge druge. Na pozornici će mu se pridružiti Frano Pehar i izvesti pjesmu "Nisam ja bez korijena".

"Pjesma je baš po mom guštu, vokalno mi izvrsno odgovara i u takvim pjesmama se najbolje osjećam i snalazim. Frano Pehar je moj rođak koji je vrlo dominantna osoba u smislu svoga žanra, a ja sam drukčiji. To dosta dobro izgleda kada se spojimo, dokazali smo to i kroz naš prvi duet 'Ja sam na te ponosan', a ovo je samo nastavak", rekao je Mate Bulić.

Jedno je sigurno - Vodice će biti ispunjene ritmom, emocijama i vrhunskom glazbom, a CMC Festival će još jednom pokazati zašto je jedan od najomiljenijih glazbenih događaja u Hrvatskoj.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala