Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Terry Gilliam okupio impresivnu glumačku ekipu za svoj novi film
U filmu "The Carnival at the End of Days" glumit će Johnny Depp, Adam Driver, Jeff Bridges i Jason Momoa

Terry Gilliam okupio impresivnu glumačku ekipu za svoj novi film

Foto: DepositPhotos

Terry Gilliam je prije nekoliko mjeseci najavio kako u planu ima novi film The Carnival of the End of Days te kako će Johnny Depp u filmu preuzeti ulogu Sotone. U nedavnom razgovoru za francuski Première prije festivala animiranog filma u Annecyju, gdje će dobiti počasnu nagradu, Gilliam je otkrio malo više detalja o svom nadolazećem filmu.

"To će biti komedija u kojoj Bog odlučuje uništiti čovječanstvo.", rekao je Gilliam i dodao: "A jedini tko nas pokušava spasiti je Sotona. Jer njemu trebaju ljudi u paklu, inače će ostati bez posla."

Gilliam je također otkrio kako je trenutno u fazi planiranja te da ima fantastičnu glumačku postavu. Deppu se pridružuju Jeff  Bridges, Adam Driver i Jason Momoa. "Sada nam samo još treba žena da upotpuni ekipu.", rekao je slavni redatelj. U filmu Sotona kreće u potragu za ljudima koje će Bogu predstaviti kao moderne Adama i Evu pa sada samo preostaje pronaći Evu.

Dodao je kako trenutno pokušavaju osmisliti plan kada i gdje bi sve mogli snimiti, a za sada je početak snimanja predviđen za siječanj 2025. godine, bez nekog okvirnog datuma završetka produkcije.

Kao što je to uobičajeno s Gilliamovim filmovima, očekujemo da će se produkcija odužiti, a i sam je rekao: "Bit će komplicirano jer mora biti realistično. I bit će vrlo skupo. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ali scenarij je dobar. Bit će vrlo smiješan onima koji vole biti uvrijeđeni.", zaključio je Gilliam.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala