Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Raskošna serija Sisi na našim malim ekranima
Priču o prvoj europskoj superzvijezdi, Lady Di 19. stoljeća, gledamo od ovog tjedna na HRT-u

Raskošna serija "Sisi" na našim malim ekranima

Sisi je bila prva europska superzvijezda, Lady Di 19. stoljeća. Svojim je položajem carice, legendarnom ljepotom, bezuvjetnom ljubavlju prema slobodi i obećanjem da će Habsburškoj Monarhiji podariti nježnije lice oduševljavala cijelu Europu, a već više od pola stoljeća i milijunsku publiku.

Vojvotkinja Elizabeta Bavarska, zvana Sisi, bila je isprva bezbrižna mlada djevojka koja se zaljubila do ušiju u muškarca - moćnog, privlačnog i poželjnog, ali i sa skrivenom mračnom i opasnom stranom - Franju Josipa I., austrijskoga cara.

Sisi se mora odlučiti, i prihvaća izazov. Na kraju će od bavarske djevojke postati samouvjerena carica sposobna donositi teške odluke, nositi se s gubitkom i, na kraju krajeva, preuzeti samostalnu ulogu carice. Ukratko, Sisi je postala moderna žena. Istoimena serija pripovijeda priču o toj izvanrednoj ženi.

Prva epizoda serije Sisi, s Dominique Devenport u glavnoj ulozi, prikazuje se u ponedjeljak, 3. lipnja, u 21:15 na Prvom HRT - HTV 1.

1. epizoda: Vragolanka, dijete prirode, vojvotkinja: to je Elizabeta Bavarska, zvana Sisi. Njezina sestra Néné treba se udati za austrijskog cara Franju Josipa I. i Sisi nevoljko putuje u Bad Ischl na zaruke. Ondje u pustolovnoj potjeri na konjima upravo Sisi i Franjo Josip dospijevaju u opasnu zasjedu...

Uz Dominique Devenport u seriji glume Jannik Schümann (Franjo Josip I.), David Korbmann, Désirée Nosbusch, Paula Kober, Tanja Schleiff, Giovanni Funiati, Boris Aljinović i mnogi drugi.

Scenaristi su Andreas Gutzeit, Robert Krause i Elena Hell, a redatelj Sven Bohse.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala