Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 1.6.
Večer će obilježiti utakmice Lige prvaka i poneki noviji film

TV Preporuke dana – Subota 1.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 1. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Liga prvaka, HTV 2 od 20 sati
Emisija uoči velikog finala Lige prvaka između Borussie Dortmund i Reala.

FILMOVI

Igra novca, Doma TV u 19:55 sati
Intrigantan akcijski triler koji je ujedinio oskarovce redateljicu Jodie Foster i dvije tada najveće holivudske zvijezde današnjice Georgea Clooneyja i Juliu Roberts i čija svjetska premijera je održana u Cannesu

Po jutru se dan poznaje, HTV 1 u 20:15 sati
Komičan pogled na svijet televizije u živo u kojem pratimo očajnu producenticu informativnog programa koja pokušava smiriti sukob voditeljice i njezina nespretnog, ali legendarnog kolege, kako bi spasila njihovu jutarnju emisiju.

Ubojice, Nova TV u 20:15 sati
Slomljena iznenadnim prekidom Jen odlazi sa roditeljima na odmor u Francusku. Tamo upoznaje muškarca svojih snova Spencera. Njihova veza se okrunjuje brakom, te nakon tri godine bračne idile Jen otkriva da joj je muž plaćeni ubojica.

Tajni snovi jedne šopingholičarke, RTL u 20:15 sati
Rebecca ima 25 godina i živi s najboljom prijateljicom Suze u njezinom stanu u popularnom dijelu grada. Radi dosadan posao u financijskom magazinu i ovisna je o šopingu što joj uz malu plaću stvara ogromne probleme. Računi joj se nagomilavaju i ona u jednom trenutku odluči prestati kupovati što završi potpunim fijaskom.

Na rubu, Doma TV u 21:45 sati
Bivši zatvorenik na samom vrhu Manhattanskog nebodera prijeti da će se baciti. S namjerom da ga spasi, s njim razgovara policijska psihologica, ni ne sluteći da dok stoji na samom rubu muškarac koordinira najveću pljačku dijamanata ikad.

Spasilačka služba, Nova TV u 22:15 sati
Film prati predanog, opasnog, popularnog i voljenog Mitcha Buchannona, voditelja Spasilačke službe, u zaljevu u Miamiju. Iako zaljev izgleda kao i svaki drugi, tajanstveni događaji u lokalnom klubu na plaži navode Mitcha da pomisli kako su njegova omiljena plaža i njezini posjetitelji u velikoj opasnosti.

Seks i grad, RTL u 22:20 sati
Film odgovaran na sva dotad neodgovorena pitanja: hoće li se Carrie i Faca napokon vjenčati? Može li Samantha uistinu biti zadovoljena samo s jednim muškarcem? Hoće li Charlotte ikada zatrudnjeti? Mogu li Miranda i Steve zapravo živjeti sretno do kraja života?

Čovjek bez lica, HTV 1 u 22:35 sati
Castor Troy (N. Cage / J. Travolta) je terorist psihopat koji uživa u ubijanju i mučenju ljudi. Radi za svakog tko mu dobro plati. Jednom prilikom ubije dječaka, sina specijalnog agenta FBI-a Seana Archera (J. Travolta / N. Cage). Archer vodi malu antiterorističku skupinu agenata. Tek šest godina nakon ubojstva sina pruži mu se prilika da uhiti Troya.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala