Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Svetlana: Moj otac je Josif Staljin premijerno na programu Viasat History
Neobična priča o tome kako se Staljinova kći oslobodila očeve sjene

"Svetlana: Moj otac je Josif Staljin" premijerno na programu Viasat History

Foto: Viasat/Mediawan

Prvog lipnja u 21 sat Viasat History premijerno će prikazati zanimljiv novi dokumentarac Svetlana: Moj otac je Josif Staljin. Taj uzbudljiv film odvodi gledatelje na zadivljujuće putovanje u vrijeme Hladnog rata i donosi nevjerojatnu priču o kćeri Josifa Staljina, Svetlani, i njezinom odvažnom bijegu na Zapad 1967. godine.

Svetlana: Moj otac je Josif Staljin predstavlja Svetlaninu osobnu dramu dok se hrabro pokušavala osloboditi mračne sjene svojeg zloglasnog oca – Josifa Staljina.

Staljin je bio ključna osoba dvadesetog stoljeća: politički, društveno, kulturno i ekonomski transformirao je Rusiju iz ratom razorene agrarne nacije u vojni stroj kojim je upravljao čeličnim stiskom. Međutim, o Staljinovu se osobnom životu rijetko kad govori...

Zanimljivom kombinacijom arhivskih snimaka, animacije i osobnih priča, ovaj dokumentarac nudi živopisan i intiman prikaz Svetlaninog putovanja i dubokog utjecaja koje je ono imalo na njezinu obitelj i politički krajolik toga vremena. Svetlana: Moj otac je Josif Staljin govori o jednom manje poznatom povijesnom poglavlju i nudi novi uvid u kompleksan međuodnos moći, obiteljske dinamike i individualnog identiteta, i to u okruženju jednog od najburnijih razdoblja dvadesetog stoljeća.

Pripremite se da vas oduševi ova uzbudljiva priča o hrabrosti, buntovništvu i trajnoj potrazi za slobodom. Dokumentarni film Svetlana: Moj otac je Josif Staljin premijerno pogledajte diljem srednje i istočne Europe samo na programu Viasat History, 1. lipnja u 21 sat.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala