Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Survivor - Večeras doznajemo protiv koga će se u finalu boriti Luka i Stefan
Luka: "Od kad sam došao ovdje, priželjkujem finale i stvarno želim uživati u njemu"

Survivor - Večeras doznajemo protiv koga će se u finalu boriti Luka i Stefan

Foto: Nova TV

Kandidati Survivora na zadnjem su koraku ulaska u finale u kojemu ima mjesta samo za dvoje najboljih iz svakog tima. Već je poznato da iz plavog tima u finale odlazi Luka, a iz crvenog Stefan. Obojica su svoje mjesto u finalnoj igri izborili na poligonu. „Od kad sam došao ovdje, priželjkujem finale i stvarno želim uživati u njemu“, otkrit će Luka Stefanu. Obojica su cijeli život u sportu te teže pobjedi, pa ni ne čudi da su dogurali ovako daleko u natjecateljskom showu.

S druge strane, Mihaela i Dorian iz plavog tima moraju pred porotu. „Presuđuju nam drugi kad mi nismo mogli sebi“, komentirat će Mihaela s Dorianom te dodati: „Luka je časno pobijedio.“

U crvenom plemenu miran pred porotu odlazi Stefan, a Tijana i Anđela tražit će od njih da ih izaberu za finale. „Mi bi trebale ispričati nešto o sebi, a ja mislim da ću ispričati ono što mi bude u tom trenutku. Oni će svakako reći što misle. Ako i ne uđem u finale, bit ću na trećem mjestu i doći ću kući jako sretna“, reći će Anđela.

Kao jedina mogućnost da uđu u finale preostaje im još sposobnost komunikacije i uvjeravanja da upravo oni zaslužuju biti u završnoj igri. Kandidati koji će stati pred porotu suočit će se s izravnim pitanjima na koja su možda dosad izbjegavali dati odgovor, a sada će o njima morati govoriti javno.

Ne propustite ovu napetu epizodu Survivora, gdje će se sudbina natjecatelja odlučivati na svakom koraku. Tko će se izboriti za mjesto u finalu koje je na rasporedu u četvrtak, 30. svibnja, a tko će se vratiti kući s osjećajem ispunjenja, saznajte večeras!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala