Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Policajac s Beverly Hillsa vraća se u akciju već početkom srpnja!
Službeni naslov je "Beverly Hills Cop: Axel F" i film, četvrti po redu, na streaming stiže 3.7.

Policajac s Beverly Hillsa vraća se u akciju već početkom srpnja!

Foto: YouTube

Axel Foley uskoro se vraća u akciju u filmu čiji je službeni naslov Beverly Hills Cop: Axel F, a dotad je Netflix izbacio novi službeni trailer i otkrio datum premijere u srpnju.

Detektiv Foley (Eddie Murphy) vraća se borbi s kriminalcima i to nakon što život bude ugrožen njegovoj otuđenoj kćeri Jane (Taylour Paige). Ubrzo nakon što je primila prijetnju, Jane će s ocem, novim partnerom Bobbyjem (Joseph Gordon-Levitt) i dobro poznatim Billyjem (Judge Reinhold) i Johnom (John Ashton) krenuti u akciju tijekom koje će naići na veliku zavjeru koju također, naravno, moraju riješiti.

Nakon prvog Policajca s Beverly Hillsa iz 1984., nastavka tri godine kasnije te trećeg filma iz 1994. planovi o četvrtom rade se još od sredine 1990-ih, ali nikako da se nađe (i zadrži) kreativna ekipa. Tijekom godina razna su (poznata) imena bila vezana uz projekt, a u produkciju se konačno krenulo u travnju 2022. godine. Premijera u srpnju ove godine tako će označiti povratak detektiva Foleya nakon 30 godina od zadnjeg nastavka, odnosno čak 40 godina nakon originalnog filma.

Uz već navedena poznata imena iz franšize tu su još Paul Reiser i Bronson Pinchot, a u ostalim su ulogama Kevin Bacon i Mark Pellegrino. Režiju potpisuje Mark Molloy prema scenariju Willa Bealla, Toma Gormicana i Kevina Ettena.

Beverly Hills Cop: Axel F na streaming premijerno stiže 3. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala