Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Karen Gillan nalazi neočekivano prijateljstvo u najavi filma Late Bloomers
Margaret Sophie Stein glumi uz Gillan u dirljivoj priči koja će svjetlo dana ugledati u lipnju

Karen Gillan nalazi neočekivano prijateljstvo u najavi filma "Late Bloomers"

Nadolazeći film Late Bloomers još jednom nam dokazuje kako se suprotnosti privlače. Takve su priče često komične i dirljive priče o tome kako ljudi vrlo različitog odgoja, osobnosti i okolnosti mogu ostaviti po strani ono što ih dijeli i udružiti se kako bi stvorili snažnu vezu.

Zvijezda Čuvara galaksije Karen Gillan nalazi se upravo u jednoj takvoj priči u filmu Late Bloomers, za koji danas imamo prilike vidjeti i prvi najavni trailer. Film donosi priču o 28-godišnjoj ženi iz Brooklyna koja pronalazi neobičnog prijatelja u staroj Poljakinji koju glumi Margaret Sophie Stein.

U filmu Late Bloomers Gillan glumi Louise, koja se bori s tim da je odnedavno slobodna i pokušava pronaći svoj glas kao glazbenica u New Yorku, dok se istovremeno bori s depresijom. Trailer počinje u trenu dok stvari idu iz lošeg u gore kada pijane eskapade dovedu do toga da Louise padne i slomi kuk, što ju šalje na odjel fizikalne terapije gdje je daleko najmlađi pacijent.

Louise na terapiji upoznaje "lošu djevojku na fizikalnoj terapiji" Antoninu (Stein) kada nakratko dijele sobu, iako Louise brzo od nje stvara neprijatelja svojim komentarima o njihovoj izrazito različitoj dobi. Međutim, kada kasnije vidi Antoninu kako hoda ulicom sama, ona dovodi staricu kod sebe da provede noć prije nego što je vrati tamo gdje živi. Njezino dobro djelo donosi joj priliku za posao kao Antoninina nova njegovateljica, odgovornost koju ona nevoljko preuzima. Kako se film bude odvijao, Louise i Antonina će polako premostiti jaz između svoja dva svijeta.

Film Late Bloomers do sada je prikazan na niz filmskih festivala, a izlazak u kinima i na digitalnom obliku očekuje se 7. lipnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala