Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Yorgos Lanthimos i Emma Stone ponovno rade zajedno, riječ je o drami Bugonia
Jesse Plemons također će biti u novom filmu, uskoro njega i Stone gledamo u humornoj drami "Kinds of Kindness"

Yorgos Lanthimos i Emma Stone ponovno rade zajedno, riječ je o drami "Bugonia"

Foto: Depositphotos

Yorgos Lanthimos očito ne želi prestati raditi s Emmom Stone pa će tako ovaj pobjednički duo opet zajedno surađivati na Lanthimosovom novom projektu, Bugonia.

Stone je dobila glavnu ulogu, a radnja će pratiti dvojicu muškaraca opsjednutih teorijama zavjere koji će oteti visoko pozicioniranu direktoricu poznate tvrtke uvjereni da je ona izvanzemaljka koja želi uništiti planet Zemlju.

Bugonia se temelji na korejskoj SF komediji Save the Green Planet Joon-Hwana Janga koji suza novu verziju adaptirali Ari Aster i Lars Knudsen nakon kojih je Will Tracy dovršio scenarij. Uz Stone glavnu ulogu dobio je i Jesse Plemons koji se s njom pojavljuje u najnovijem Lanthimosovom projektu Kinds of Kindness, humornoj drami predstavljenoj u Cannesu koja uskoro stiže u kina.

Focus Features dobio je domaću distribuciju za Bugoniju, dok će u ostatku svijeta distributer biti Universal Pictures, osim za Južnu Koreju (CJ ENM).

Lanthimos već godinama niže uspjeh za uspjehom: to su primjerice Očnjak, Jastog, Ubojstvo svetog jelena, Miljenica i prošlogodišnji Uboga stvorenja koji je od 11 nominacija za Oskara osvojio četiri kipića uključujući Stone za najbolju glavnu glumicu, pa ne čudi što obožavatelji jedva čekaju premijeru Kinds of Kindness krajem lipnja, a sad i Bugoniju koja kroz nekoliko tjedana kreće s produkcijom.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala