Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Miroslav Škoro i Barabe, Gavrani
Ovogodišnji CMC Festival Vodice 2024. powered by Calzedonia održava se 7. i 8. lipnja

Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Miroslav Škoro i Barabe, Gavrani

Foto: CMC

Miroslav Škoro i Barabe na CMC festival dolaze sa "Zlatnim strunama"

Jedna od pjesama koje će se ove godine pjevati u Vodicama je i novi duet Miroslava Škore i benda Barabe. Autori stihova ove emotivne balade su Nenad Ninčević i Miroslav Škoro, autor glazbe je Marko Tomasović, a aranžman potpisuju Matija Škoro i Ivica Plivelić – Iva.

Barabe su svoj debitantski nastup u Vodicama imali 2016. godine kada su s Jasminom Stavrosom izveli hit "Kraljevi zabave".

"Još od malena sam pratio CMC festival. Svake godine je to bilo gledanje uživo na TV-u, bilo s obitelji, bilo s prijateljima. Uvijek sam uživao u novim pjesmama i nastupima. Vjerujem da će i ove godine svi izvođači dati sve od sebe, tako i mi. Pripremili smo jedan odličan nastup tako da se nadam da će se svima svidjeti", rekao je Jerko Fabić iz Baraba.

Miroslav Škoro je prošle godine osvojio vodičku publiku pjesmom "Leti sokole" kojom je progovorio o ljubavi prema domovini iz perspektive čovjeka koji je bio primoran napustiti svoju djedovinu. I ove godine poziva sve da drugi vikend u lipnju dođu u Vodice i zabave se uz odličnu glazbu.

Gavrani će se predstaviti pjesmom "Ptica lutalica"

Gavrani pripremaju pravu poslasticu za drugu subotu u lipnju. Ovaj se veseli obiteljski bend prvi puta na najvećem regionalnom spektaklu okušao prije tri godine i sve od tada mu se rado iznova vraćaju.

"Ovaj festival je jedan od najboljih u ovoj regiji. Ja ne znam zašto netko ne bi došao. Mi mu se svake godine vraćamo i uvijek se odlično zabavimo", rekla je Tamara Gavran.

Otac Mijat i djeca Jasmina, Tamara i Daniel nedavno su objavili svoj debitantski album "Svirači, hvala vam", a upravo se na njemu nalazi pjesma "Ptica lutalica" kojom se ove godine predstavljaju u Vodicama. Tekst potpisuje Mijat Gavran, glazbu Tamara Gavran, a za aranžman je bio zadužen Zvonimir Domazet.

Bend već godinama marljivo radi i redovito nastupa. Vratili su se iz Australije u Hrvatsku 2020. godine gdje ih je oduševila Dalmacija, a posebno Vodice koje su srce CMC festivala.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala