Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Chris i Rihanna moraju biti razdvojeni pet godina
Postali su moderni Romeo i Julija - vole se, a viša sila im ne da da konzumiraju ljubav

Chris i Rihanna moraju biti razdvojeni pet godina

PIŠE: Dario Petruševski

Veza Chrisa Browna i Rihanne, koja navodno postoji unatoč napadu uoči dodjele Grammyja, odsad je ilegalna! Američki pjevač na sudu je doznao kako se Rihanni narednih pet godina smije približiti na najviše 90 metara, a na glazbenim manifestacijama udaljenost je smanjena na devet metara. "Ovo je kaznena prijava s potencijalnom kaznom zatvora ukoliko Brown prekrši zadane uvjete", objasnila je sutkinja Patricia Schnegg, nimalo fascinirana Brownovom karijerom, šarmom i obećanjima da će se popraviti.
 
O njegovu popravku, odnsono napretku u suzbijanju nasilja koje mu je navodno "u krvi", sutkinju će izvještavati sa svih strana - Brown će skupljati smeće pored autoceste, čistiti automobile, održavati dvorišta te polaziti tečaj jedne krćanske udruge. Godinu dana mlada će zvijezda morati provesti i na tečaju kontroliranja obiteljskog nasilja.
 
 
Incident koji je završio intervencijom policije, naime, nije prvi u njihovoj turbulentnoj vezi u kojoj su se česte svađe navodno svakodnevno rješavale šamarima - zasad su dokazana dva, kad ju je u New Yorku pritisnuo uza zid, te na Barbadosu, kad je u naletu ljutnje porazbijao prozore na automobilu. Nijedan incident nije prijavljen policiji.
 
Pjevačica se još nije oglasila po pitanju Chrisa Browna. Karijera joj je nakon incidenta doslovno zamrla, a ona se, prema pisanju američkih medija, nastavila viđati s Brownom. Nedavno su navodno proveli zajednički vikend, što su doznali i Rihannini roditelji te pred novinarima izrazili zabrinutost za njezinu budućnost. "Rihanna je tužna zbog Brownova ponašanja, ali sada se osjeća dobro. Karijera joj je na prvom mjestu", izjavio je nakon izricanja presude Rihannin odvjetnik Donald Etra.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala