Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija S one strane raja vraća se s trećom sezonom
Britanska kriminalistička serija zeleno svjetlo za treću sezonu dobila je odmah po završetku druge

Serija "S one strane raja" vraća se s trećom sezonom

Britanska detektivska serija S one strane raja vratit će se i s trećom sezonom. Zeleno svjetlo za novu sezonu omiljena je serija dobila odmah po završetku druge sezone, čija se finalna epizoda prikazala prije nekoliko dana.

Serija S one strane raja prvi se put pojavila na malim ekranima u veljači prošle godine i odmah je odobrena i druga sezona. Serija je spin-off popularne kriminalističke serije Smrt u raju i prati detektiva inspektora Humphreyja Goodmana (Kris Marshall) i Marthu Lloyd (Sally Breton).

Radnja serije prati inspektora Goodmana koji je napustio otok Saint Marie, gdje smo ga i upoznali u seriji Smrt u raju, kako bi se vratio u Veliku Britaniju radi svoje voljene Marthe. Njih se dvoje odseli u njen rodni grad Shipton Abbott, blizu obala Devona. Vrlo brzo se inspektor pridruži lokalnoj policijskoj upravi, gdje svojim detektivskim vještinama impresionira lokalne policajce.

Serija S one strane raja službeno je najavljena kao spin-off serije Smrt u raju 2022. godine i nije trebalo puno da nastavi uspjeh koji je originalna serija postigla kroz 13 prikazanih sezona. Smrt u raju hvaljena je britanska kriminalistička serija i smatra se jednom od najboljih BBC-jevih drama ovog tisućljeća. Uskoro se očekuje i još jedan spin-off Return to Paradise, koji će nas odvesti u Australiju, ali datum premijere još nije otkriven.

Serija S one strane raja na male će se ekrane vratiti s božićnim specijalom, nakon čega se očekuje i početak prikazivanja treće sezone.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala