Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 28.4.
Nove epizoda odličnih emisija te hit filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 28.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 28. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Ove nedjelje gledatelje očekuje i gost iznenađenja, a tko će to biti i kome će se od kandidata pridružiti na pozornici, ne propustite pogledati u novoj epizodi!

Život slavnih u deset fotografija, HTV 2 u 20:15 sati
Lik Tupaca Shakura poznat je diljem svijeta. On je bio jedna od najčešće fotografiranih ikona hip hopa. No, može li tek nekoliko fotografija otkriti nove spoznaje o tako poznatoj osobi?

Američki zapad, HTV 3 u 22:55 sati
U želji da vrati slavu tekovinama građanskog rata potpukovnik George Custer drsko napada indijanski logor u bitki kod Little Bighorna. Ludi Konj i Bik Koji Sjedi hametice poraze Custerove snage do posljednjeg čovjeka.

FILMOVI

Velika pljačka, Doma TV u 20 sati
Film redatelja Nimróda Antala, za kojeg je scenarij napisao James V. Simpson, akcijom je nabijena priča o skupini zaštitara koji shvate da im se pruža savršena prilika za pljačku velike količine novca.

Brzi i žestoki: povratak, RTL u 20:15 sati
Vin Diesel i Paul Walker u novom nastavku filma o brzini. Oni se vraćaju na ulice na kojima je sve i počelo i uživaju u brzoj vožnji, egzotičnim autima i utrkama po meksičkim pustinjama.

Prave mućke, HTV 1 u 21:20 sati
Priča o britanskom kustosu koji smišlja paklenu osvetu svom šefu. Njegov šef jedan je od najbogatijih ljudi Engleske, ujedno i strastveni kolekcionar umjetnina, a zeznut će ga tako što će mu podvaliti lažnu Monetovu sliku.

Collateral, Doma TV u 21:35 sati
Film je nominiran za dva Oscara, a osvojio je čak 9 drugih filmskih nagrada. Collateral je također poznat po tome što se Tom Cruise po prvi puta pojavljuje u ulozi negativca. Jamie Foxx je za svoju izvedbu nagrađen nominacijom za Oscara u kategoriji najboljeg sporednog glumca.

Tajna služba, RTL u 22:25 sati
Priča prati CIA agenta (Dwayne Johnson) koji dolazi kući na proslavu mature. Tvrdeći da radi na tajnom slučaju, traži pomoć svojeg jedinog prijatelja iz srednje škole (Kevin Hart), koji je nekada bio srednjoškolska sportska zvijezda a sada radi kao računovođa i žali za svim propuštenim prilikama koje je imao u životu.

Zavjet ljubavi, Nova TV u 22:55 sati
Tek vjenčani mladi bračni par Paige (Rachel McAdams) i Leo (Channing Tatum) doživi tešku prometnu nesreću nakon koje žena pada u komu. Kada se probudi postane jasno da je u nesreći izgubila pamćenje, a njezin muž odluči ponovno osvojiti njezino srce. Na tom putu će im se ispriječiti njezini roditelji koji su gubitak pamćenja vidjeli kao priliku da se pomire sa svojom kćeri.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala