Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spin-offu serije The Office pridružuju se Domhnall Gleeson i Sabrina Impacciatore
Serija dolazi od tvorca originalne serije Grega Danielsa i bit će smještena u istom svemiru

Spin-offu serije "The Office" pridružuju se Domhnall Gleeson i Sabrina Impacciatore

Prve zvijezde službeno se pridružuju Gregu Danielsu i Michaelu Komanu u novom spin-offu serije U uredu. Domhnall Gleeson i Sabrina Impacciatore pridružit će se svijetu omiljene komedije o radnom mjestu nagrađene Emmyjem kao dio većeg glumačkog ansambla sličnog originalu. Pojedinosti o njihovim ulogama trenutno se drže pod ključem jer je serija trenutno tek u početnoj fazi razvoja.

Prvobitno predstavljena kao potencijalni reboot komedije iz 2005., ova nova serija vjerojatno će ostaviti Dunder Mifflin iza sebe, budući da je Daniels naglasio da neće nastaviti s originalnim likovima koji rade pod vodstvom Michaela Scotta (Steve Carell).

Projekt je bio u razvojnoj fazi dugo vremena, a konačno se nešto pokrenulo dolaskom Komana u kreativni tim koji stvara pilot verziju. On će također biti sukreator serije ako serija uspješno prođe pilot fazu. Daniels je ranije naznačio da želi krenuti novim putem sa serijom, s jednom potencijalnom idejom koja prati ekipu dokumentarista dok prate nove subjekte u novom uredskom okruženju.

Vijesti o prvim ulogama, koje su otišle u ruke Gleesona i Impacciatore, daju naznačiti kako je pretprodukcija faza već započela te da bismo vrlo brzo moglo biti otkrivena i druga glumačka lica koja će im se pridružiti u novom radnom okruženju.

Nova verzija serije U uredu tek je u početnoj fazi razvoja tako da za sada još nije određen datum premijere.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala