Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za Transformers One predstavljen u svemiru!
Osmi film u serijalu o Transformerima u kina stiže 13.9., a riječ je o prequelu

Trailer za "Transformers One" predstavljen u svemiru!

Foto: YouTube

Iz Paramounta stiže ekskluzivni trailer za Transformers One, prvi animirani film o Transformerima koji stiže u kina u skoro 40 godina!

Osim činjenica da nakon dugo vremena ovakav animirani film stiže u kina i da su poznati glumci posudili svoje glasove, trailer se izdvaja i po tome što je predstavljen – u svemiru i to doslovno! U 15 sati po našem vremenu krenulo je odbrojavanje uživo u trajanju od jedan sat do premijere trailera, koliko je letjelici trebalo da postigne visinu od 125 tisuća stopa iznad Zemlje kad je krenuo trailer uz prigodni uvodni video Chrisa Hemswortha i Briana Tyreea Henryja.

Događaj uživo prenosio se na društvenim mrežama računa @TransformersMovie, YouTubeu Paramount Picturesa i na službenom Instagramu Chrisa Hemswortha.

Animirani film Transformers One donijet će dugo očekivanu priču o tome kako su praktički braća Orion Pax (Hemsworth) i D-16 (Tyree Henry) postali neprijatelji do krvi, kasnije poznati kao Optimus Prime i Megatron.

Režiju potpisuje Josh Cooley, Oskarom nagrađen za Priču o igračkama 4 u kategoriji najboljeg animiranog filma, a scenarij su napisali Andrew Barrer i Gabriel Ferrari. Ostale glasove posudili su Scarlett Johansson kao Elita-1, Keegan-Michael Key kao B-127 iliti Bumblebee, Laurence Fishburne kao Alpha Trion i Jon Hamm kao Sentinel Prime te Steve Buscemi u zasad nepoznatoj ulozi.

Transformers One u kinima očekujemo 13. rujna ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala