Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte finalni trailer i likove za film Imaginarni prijatelji Johna Krasinskog
Priča u koju morate vjerovati da biste je vidjeli u kinima od 16.5.

Pogledajte finalni trailer i likove za film "Imaginarni prijatelji" Johna Krasinskog

Foto: Blitz

Što ako je sve u što ste vjerovali kao dijete stvarno?

Predstavljamo finalni trailer i postere likova za Paramountovu filmsku avanturu Imaginarni prijatelji u režiji Johna Krasinskog. U filmu se pojavljuje više od 20 imaginarnih likova, donoseći smijeh i radost svim generacijama gledatelja te nezaboravnu avanturu prepunu humora i mašte. Pripremite se za filmsku čaroliju koja će vas odvesti na uzbudljivo putovanje kroz imaginarni svijet!

Imaginarni prijatelji filmska je čarolija za sve uzraste, a u središtu zbivanja je djevojčica Bea koja otkriva svoju nevjerojatnu moć – vidi imaginarne prijatelje svih ljudi. Otkrijte kako će iskoristiti tu moć u misiji ponovnog povezivanja djece s njihovim zaboravljenim imaginarnih prijatelja.

U filmu glume Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming, Fiona Shaw, a u originalnoj verziji imaginarnim prijateljima glasove su posudili Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. i Steve Carell, zajedno s mnogim drugima.

Glavne uloge hrvatske verzije filma sinkronizirat će Fabijan Pavao Medvešek i utjeloviti Calvina, Rina Zoja Radmilov djevojčicu Beu, Rene Bitorajac Plavog, a Ronald Žlabur Beinog tatu. Ostale glasove posudili su i Jan Kerekeš, Mario Petreković, Jadranka Đokić, Natko Beck, Miach, Lela Margetić, Pero Juričić i ostali.

Ova impresivna glumačka postava obećava da će oživjeti svijet Imaginarnih prijatelja na način koji će oduševiti sve generacije gledatelja. Otkrijte kako će Bea iskoristiti svoju moć u ovoj inspirativnoj avanturi koja publici prenosi poruku o važnosti mašte, prijateljstva i povezanosti s onim što je duboko u srcu svakoga od nas. Spremite se za zabavno putovanje gdje svaki korak otkriva nova čuda i iznenađenja!

Imaginarni prijatelji u distribuciji Blitz filma, u kinima pogledajte u 16. svibnja 2024. godine, a do tada uživajte u traileru.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala