Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


James McAvoy poziva vas na odmor iz noćnih mora u traileru za Speak No Evil
Remake odličnog danskog psihološkog trilera u kina stiže ovog rujna

James McAvoy poziva vas na odmor iz noćnih mora u traileru za "Speak No Evil"

Foto: YouTube

Universal je danas objavio prvi trailer za svoj novi horor triler Speak No Evil koji je u vrlo kratkom roku pogledan preko dva milijuna puta.

Riječ je o remakeu istoimenog danskog psihološkog trilera o obitelji koja je pozvana na odmor kod poznanika, a koji se od idiličnog pretvara u noćnu moru. U američkoj verziji šarmantna britanska obitelj u goste u svoju vikend kuću poziva američku obitelj s kojom su se sprijateljili na odmoru.

Horor triler dolazi od Blumhousea, koji je producirao također napete naslove kao što su The Black Phone, Get Out i The Invisible Man, a u glavnoj ulozi nalazi se odličan James McAvoy koji nas je već ranije oduševio sličnim ulogama. On je Paddy koji sa suprugom Ciarom (Aisling Franciosi) i sinom Antom (Daniel Hough) poziva spomenutu američku obitelj koju glume Mackenzie Davis, Scoot McNairy i Alix West Lefler (Louise i Ben Dalton te njihova kćer Agnes) na odmor kakav niste zamišljali ni u najgorim noćnim morama.

James Watkins potpisuje režiju i scenarij koji se temelji na spomenutoj danskoj senzaciji iz 2022. godine, originalnog naslova Gæsterne, čiji su scenarij napisali Christian Tafdrup i Mads Tafdrup, a koja je te godine imala 11 nominacija za Danish Film Awards što je danski ekvivalent Oskarima. Američka verzija u planu je od prošle godine, a zanimljivost, za našu publiku, jest što je dobar dio snimanja bio u Hrvatskoj te u Gloucesteru u Engleskoj.

Speak No Evil 13. rujna stiže u kina diljem svijeta.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala