Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lady Gaga i Joaquin Phoenix osvajaju u teaseru za nastavak Jokera
"Joker: Folie à Deux" jutros je dobio prvu najavu koja je u nekoliko sati pregledana skoro 5 milijuna puta

Lady Gaga i Joaquin Phoenix osvajaju u teaseru za nastavak "Jokera"

Foto: YouTube

Oko 6 ujutro po našem vremenu na Internet je konačno stigao teaser trailer za Joker: Folie à Deux koji je vrlo brzo skupio višemilijunske preglede i oduševio gledatelje.

Joaquin Phoenix i Lady Gaga kao Joker i Harley Quinn žele da znate da sve što svijet sad treba jest… ljubav. Prva je to poruka teasera za film koji je kod nas dobio službeni prijevod Joker: Ludilo u dvoje te u kojem Phoenix reprizira svoju ulogu Arthura Flecka za koju je nagrađen Oskarom i koji se udružuje s Gagom koja je jednako uvrnuta kao Harley Quinn (koja također ima Oskara i to za najbolju originalnu pjesmu iz filma Zvijezda je rođena).

Prilično mračna snimka vodi nas u Arkham Asylum u kojoj se Joker nalazi od kraja prvog filma, a gdje će susresti svoju bolju polovicu. Nakon slučajnog susreta Joker i Harley Quinn će se zaljubiti i, sudeći po traileru, planirati bijeg iz zatvora što će ih dovesti na ulice Gothama na kojima će uživati, plesati i dijeliti svoju ljubav.

Kraj najave donosi scenu s crvenim ružem od kojeg Harley napravi osmijeh na staklu između sebe i Jokera – i to je sve što zasad znamo o filmu budući da detalji o radnji i dalje nisu poznati, osim da nas čeka puno glazbe i plesa.

Najava je predstavljena na CinemaConu, a redatelj Todd Phillips ponovio je kako je mislio da je Joker iz 2019. jedinstven film bez nastavka, ali da su on i Phoenix oduvijek razmatrali tu mogućnost: „Jako nam se svidio lik Arthura, ali nismo htjeli uništiti originalni film. No, onda smo izabrali Gagu jer je ona jednostavno – čarolija“, rekao je.

Prvi Joker postigao je neočekivani uspjeh s ukupnom zaradom od preko milijarde dolara te je postao prvi film s oznakom R kojem je to pošlo za rukom, a bio je nominiran za Oskara u 11 kategorija od kojih je na kraju osvojio njih dva (ranije spomenut Phoenix te Hildur Guðnadóttir za najbolju originalnu glazbu). Film je imao i prilično skroman budžet za stripovsku adaptaciju od 62,5 milijuna dolara što je velika razlika kad je u pitanju nastavak koji je snimljen s 200 milijuna dolara. Neovisno o budžetu, od nastavka svi puno očekuju s obzirom na uspjeh originalnog filma.

Joker 2 odnosno Joker: Ludilo u dvoje u kina stiže 3. listopada ove godine, točno pet godina nakon Jokera.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala