Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hotel Cocaine ovog ljeta otvara svoja vrata
Kriminalistička triler serija smještena je u sedamdesete, stiže ovog lipnja

"Hotel Cocaine" ovog ljeta otvara svoja vrata

Predstavljen je prvi kratki najavni teaser trailer za seriju Hotel Cocaine, koji će ovog lipnja stići na MGM+. Kriminalistička triler serija smještena je u sedamdesete godine prošlog stoljeća, a u prvom objavljenom teaser traileru glavni lik, Roman Compte (Danny Pino), pruža nam dobrodošlicu u 1978. godinu, kada je kokain po prvi puta stigao na suncem okupane ulice Miamija.

Roman vodi Mutiny Hotel, najpopularniji klub u gradu, dok je njegov brat najveći krijumčar kokaina u gradu, i jedina mu je dužnost da svi oko njega budu sretni. Na njegovu nesreću, ne može sve zadovoljiti jer je zakon protiv njega, posebno u liku Michaela Chiklisa, koji želi znati sve o poslu Romanova brata.

Luksuzni hotel u Biscayne zaljevu u Miamiju na Floridi, Mutiny Hotel, bio je omiljeno okupljalište bogatih i slavnih tijekom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća, uključujući i članove grupa Fleetwood Mac, Led Zeppelin i Crosby & Nash, koji su čak i napisali pjesmu posvećenu omiljenom klubu. No klub je postao zloglasan radi druge vrste klijentele, takozvanih "kokain kauboja", iz vremena kad je prodaja droge divljala u gradu.

Seriju Hotel Cocaine osmislio je Chris Brancato, a Guillermo Navarro režirao je pilot epizodu. Uz Pinoa i Chiklisa, u seriji će također glumiti Mark Feuerstein, Yul Vazquez, Tania Watson, Corina Bradley i Laura Gordon, a uz njih će se pojavljivati i Don Mike, Pedro Giunti, Lola Claire i Candy Santana.

Hotel Cocaine svoja će vrata otvoriti 16. lipnja ove godine, kada stigne na MGM+.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala