Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Akcijska ratna komedija The Ministry of Ungentlemanly Warfare uskoro u kinima
Novi film Guya Ritchieja predstavljen je novim videom

Akcijska ratna komedija "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" uskoro u kinima

Foto: YouTube

Akcijska ratna humorna drama The Ministry of Ungentlemanly Warfare ima zvjezdanu glumačku postavu, a skorim dolaskom u kina i novi video u kojem je Henry Cavill u prvom planu.

Novi film Guya Ritchieja donosi priču o prvoj specijalnoj jedinici u povijesti, a sa sobom donosi zvjezdanu glumačku postavu koju uz Cavilla čine Eiza González, Alan Ritchson, Alex Pettyfer, Hero Fiennes Tiffin, Babs Olusanmokun, Henrique Zaga, Til Schweiger, Henry Golding i Cary Elwes. Radnja se temelji prema nedavnim dokumentima britanskog ratnog ministarstva s kojeg je skinuta oznaka tajnosti i inspirirana je istinitim događajima.

Film nam tako donosi priču o prvoj ikad okupljenoj specijalnoj jedinici tijekom Drugog svjetskog rata koju je u Ujedinjenom Kraljevstvu osnovao premijer Winston Churchill, a u maloj grupi vojnika bio je, među ostalim, i pisac Ian Fleming. Tajna borbena jedinica sastojala se od šarolike ekipe lopova i negativaca te se zaputila u odvažnu misiju protiv nacista, a koristili su se svim nekonvencionalnim borbenim tehnikama. Ono što je uslijedilo jest akcija koja je promijenila tijek rata i dala temelje za British SAS i moderne Black Ops.

Osim što je režirao film, Ritchie je radio i na scenariju s Paulom Tamasyjem, Ericom Johnsonom i Arashom Amelom i to prema knjizi Damiena Lewisa Churchill's Secret Warriors: The Explosive True Story of the Special Forces Desperadoes of WWII iz 2014. godine. Prava na ekranizaciju kupio je Paramount Pictures još 2015., a Ritchie je kao scenarist odabran tek 6 godina kasnije. Snimanje je krenulo u veljači prošle godine kad je prava za američku distribuciju kupio Lionsgate, a međunarodna distribucijska prava navodno su prodana Amazon Primeu na čijem ga streamingu možemo očekivati.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare 19. travnja dolazi u američka kina.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala