Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova IMAX najava za Planet majmuna: Novo kraljevstvo
Ovog svibnja hit franšiza nastavlja se u najnapetijem nastavku dosad

Nova IMAX najava za "Planet majmuna: Novo kraljevstvo"

Foto: YouTube

20th Century Studios donosi novi, IMAX trailer za nastavak svoje epske franšize Planeta majmuna, punim nazivom Planet majmuna: Novo kraljevstvo (Kingdom of the Planet of the Apes), koji ovog svibnja stiže u kina diljem svijeta.

Nova franšiza inspirirana hit romanom Pierrea Boullea krenula je 2011. filmom Planet majmuna: Postanak u režiji Ruperta Wyatta pa je Novo kraljevstvo već četvrti film u ovom serijalu, a radnjom je smješten čak 300 godina od prethodnog filma, Planet majmuna: Rat. Majmuni su sad dominantna vrsta koji žive u harmoniji jedan s drugim, a ljudi su svedeni na život u sjeni. Kad novi vladar tiranin krene u izgradnju novog carstva, jedan će mladi majmun krenuti na teško putovanje zbog kojeg će dovesti u pitanje sve što zna o prošlosti te će donijeti odluke koje bi mogle definirati budućnost za majmune i ljude.

Wes Ball režirao je film prema scenariju Patricka Aisona, Josha Friedmana i Ricka Jaffe, a u glavnim ulogama su Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, Owen Teague, Peter Macon i William H. Macy.

Novo kraljevstvo s razvojem je krenulo u travnju 2019. s tim da je većina scenarija napravljena tijekom pandemije 2020. tako da je glumačka postava definirana tek dvije godine kasnije kad je i scenarij bio službeno dovršen. Navodno su Disney i 20th Century prije skoro dvije godine odlučili da će Novo carstvo biti novi film u trilogiji Planeta majmuna, što je aktualni redatelj Ball potvrdio prije nekoliko mjeseci. Radnja, naslovi i potencijalne radnje novih filmova još nisu poznati.

Planet majmuna: Novo kraljevstvo u hrvatska kina stiže 9. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala