Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jeff Daniels je čovjek željan moći u najavi serije A Man in Full
Netflixova mini-serija stiže u svibnju, glume Lucy Liu, Diane Lane, William Jackson Harper i drugi

Jeff Daniels je čovjek željan moći u najavi serije "A Man in Full"

Tijekom našeg relativno kratkog vremena na zemlji, mnogi od nas žele svijet ostaviti boljim no što je bio i sljedeći generacijama ostaviti svojevrsnu ostavštinu. To je djelomično i slučaj s Jeffom Danielsom u prvom teaseru za Netflixovu nadolazeću mini-seriju A Man in Full.

Mini-serija temelji se na istoimenom romanu Toma Wolfea, a kratka najava otkriva nam Danielsa u ulozi Charlieja Crokera, agenta nekretnina koji je naučio živjeti na visokoj nozi. No njegov život krene u krivom smjeru i primoran je prihvatiti stvari onakve kakve jesu, a ne onakve kakve bi on htio.

Za sada nije poznato u kojoj će mjeri Netflixova serija ostati vjerna izvornom književnom predlošku, ono što znamo jest da će Charliejeve muke biti glavnina radnje. Nakon što objavi da je njegova tvrtka proglasila bankrot, Charliejev luksuzan život počne se rušiti te se sa svih strana pojavljuju strvinari koji žele uzeti i ono malo što je ostalo. Istovremeno ćemo upoznati i druge likove sa svojim problemima s američkim pravosudnim sustavom, čiji će se životi ukrstiti s Charliejevim tijekom njegove propasti.

Uz Danielsa u glavnoj ulozi, u mini-seriji također će glumiti Lucy Liu, Diane Lane, Bill Camp, William Jackson Harper, Tom Pelphrey, Chanté Adams, Aml Ameen, Sarah Jones i Jon Michael Hill.

Redateljsku palicu svih šest epizoda drži glumica Regina King, a uz nju će raditi i tvorac serije David E. Kelley.

Dramska mini-serija A Man in Full na Netflix bi trebala stići 2. svibnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala