Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Top Guns: Unutar RAF-a premijerno na programu Viasat Explore
Uzbudljivo putovanje iza kulisa baze RAF Lossiemouth

Top Guns: Unutar RAF-a premijerno na programu Viasat Explore

Foto: Viasat/Abacus

Viasat Explore ovog ožujka premijerno prikazuje zanimljivu šestodijelnu dokumentarnu seriju Top Guns: Unutar RAF-a te nam pruža dosad neviđen uvid u svakodnevne nacionalne i globalne operacije jedne od najzaposlenijih baza Kraljevskog ratnog zrakoplovstva, RAF Lossiemouth, smještene u Morayu u sjeveroistočnoj Škotskoj.

Seriju možete pogledati diljem srednje i istočne Europe od 28. ožujka u 22:00 sata, a već je dobila izvrsne kritike u Velikoj Britaniji. Telegraph joj je dodijelio četiri zvjezdice, napisavši da je „ova uzbudljiva serija koja nas odvodi iza kulisa i više nego aktualna. Prijetnja rata u Ukrajini čini ovaj portret najzaposlenije RAF-ove operativne zračne baze Lossiemouth važnijim nego ikad.“ Daily Mail je napisao: „Top Guns: Unutar RAF-a oduševljava gledatelje svojim 'čudesnim' prikazom ratnog zrakoplovstva.”

RAF Lossiemouth jedna je od dvije britanske postaje za brze reakcije (QRA), koje mogu u trenu dignuti borbene zrakoplove kako bi odgovorili na potencijalne prijetnje britanskom zračnom prostoru. Pratimo osoblje tima Lossie koje odlazi u Estoniju u okviru operacije Azotize i RAF Akrotiri u okviru operacije Shader. Serija se ne zadržava samo na zadivljujućim zračnim manevrima i najsuvremenijoj tehnologiji, nego istražuje i zajedničke napore koje Kraljevsko ratno zrakoplovstvo poduzima sa svojim saveznicima i partnerima.

Nakon ruske invazije na Ukrajinu 2022. godine RAF je pojačao svoje pripreme za slučaj eskalacije rata. Tim se sastaje svaki tjedan, a sve postrojbe svjesne su svojih odgovornosti. Ako se sukob proširi, a Velika Britanija uključi u njega, svi će piloti biti spremni.

Dok se svijet nastavlja suočavati s neizvjesnim geopolitičkim krajolikom, ova serija ne samo da prikazuje timski rad, vještine i predanost svih članova tima Lossie, nego i ističe njihovu ključnu ulogu u zaštiti Velike Britanije – u zraku, na moru i na kopnu – kod kuće i u inozemstvu.

Top Guns: Unutar RAF-a, serija koju premijerno možete pogledati 28. ožujka u 22:00 sata, ne odlazi samo iza kulisa baze RAF Lossiemouth, nego leti i u nebo te kroz šest uzbudljivih epizoda iz prve ruke istražuje nepokolebljivu predanost Kraljevskog ratnog zrakoplovstva.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala