Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Istjerivači duhova oduševili prve gledatelje
"Ledena prijetnja" u kina stiže 11.4.

Novi "Istjerivači duhova" oduševili prve gledatelje

Foto: Con film

Dugo očekivani novi Istjerivači duhova idući mjesec stižu u domaća kina, a američka i europska premijera novog nastavka oduševile je fanove!

Svjetske premijere novog filma Istjerivači duhova: Ledena prijetnja u New Yorku i Madridu posjetio je fenomenalan cast koji je iskoristio priliku za nove modne kombinacije i davanje autograma, ali na premijerama je bio i kultni Ectomobile – jedinstveni automobil i zaštitno lice ove kultne franšize. Niže možete vidjeti i službene fotografije (klik na sliku za uvećanu verziju)!

U domaća kina film dolazi od 11. travnja i fanovi Istjerivača duhova imat će priliku vidjeti kako su se nova i stara postava snašle u suočavanju s novim zloduhom Garrakom – koja se prijeti zalediti cijeli svijet.

Trailer filma prikazuje Trevora, Phoebe i Garyja nekoliko godina nakon što su se riješili poltergeista u prijašnjeg nastavku, ali i uvodi nas i u to što su stari Istjerivači duhova pripremali do sada…

Redatelj nastavka je Gil Kenan (animirani film Monster House i božićni fantasy film A Boy Called Christmas - oba dostupna na Netflixu) koji je na prijašnjem nastavku Nasljeđe radio kao scenarist i producent, a u glavnim ulogama vraćaju se Finn Wolfhard (Netflixova uspješnica Stranger Things; horor serijal Ono/It), Mckenna Grace (filmovi Ja, Tonya, Captain Marvel, distopijska serija Sluškinjina priča i Netflixova horor mini serija Prokletstvo kuće Hill) i Paul Rudd (Marvelov Ant-Man; serija Only Murders in the Building; filmovi Voditelj i Voditelj 2).

Originalna postava iz prva dva filma također se vraća! Bill Murray (Charliejevi anđeli, Beskrajan dan, Zombieland 1 i 2, glas Garfieldu i filmovima 2004. i 2006.), Dan Aykroyd (Pearl Harbor; originalna postava Saturday Night Live serijala) i Ernie Hudson (serije Oz, Kućanice, Frikovi, Heroji, LA's Finest), a u novim ulogama pojavljuju se Patton Oswalt (serije Dva i pol muškarca, Kralj Queensa, The Sandman; glas u filmu Ratatouille i seriji BoJack Horseman) i Kumal Nanjiani (serije Silicon Valley, Zona sumraka, Welcome to Chippendales, film Eternals).

Pripremite se, Istjerivači duhova: Ledena prijetnja od 11. travnja u hrvatskim kinima!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala